Nei til redusert tilbud til barn og unge i Saltstraumen!

Etter det ble oppdaget muggsopp i bhg. Har barnehagen stått som et midlertidig prosjekt.

Barna har manglet 40 kvm areal på en avdeling hele høsten, før kontorene nå er blitt flyttet ut i brakker.

Kjelleren står tom og kald og gulvene er så kalde at barna må ha ekstra klær på seg inne.

Istedenfor å renovere eller bygge en ny barnehage er det lagt fram forslag om at barnehagen skal flytte til skolen og da at ungdomsskolen skal flytte til Tverlandet.

Dette medfører ekstrem lang skolevei for enkelte av distriktselevene og det vil føre til en degradering av det faglige felleskapet av lærere på skolen da det vil bli færre lærere igjen. I tilleg vil barnehagen forsvinne fra sine fantastiske omgivelser og SFO vil bli i klasserom.

Vi ønsker å bygge opp bygda og for å kunne ta i mot tilflytting. Ikke for at den skal fraflyttes og bli mindre attraktiv!

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Kine Nordgård-Hanssen fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )