Nei til økning av tungtransport langs Sundsvegen

Vi har gjennom kunngjøringen i fra Fylkesmannen i Rogaland (Haugesunds Avis, 26. juni `18) blitt gjort oppmerksom på at Nordscrap Karmøy AS ønsker å doble mottak av skrapstål og skrapmetaller. Øke mengde lagret avfall fra 2000 til 5000, samt lagring av batteri og transformatorolje.

Dette vil garantert øke trafikken på en allerede overtrafikkert vei, veien er på ingen måte dimensjonert til nåværende trafikkmengde, og den er heller ikke laget til så store, tunge kjøretøy. 

I tillegg er veien så smal at det veldig ofte skjer nestenulykker og farlige situasjoner mellom møtende kjøretøy, og myke trafikanter.

Vi registrerer at kommunen gang på gang har tillatt økning av industri langs veien, inkludert utvidelse av avfallsanlegget på Borgaredalen.

Vi er plaget med mengder av tungtransport og kjøretøy som på ingen måte holder fartsgrensen. Og klarer heller ikke å tilpasse farten når det går myke trafikanter langs veien.

Dette vil påvirke miljøet rundt Skår, Sund, Ytraland og Veavågen med tanke på støynivå og forurensning.

Vi oppfordrer alle i bygdene Skår, Sund og Ytraland, Kvalavåg og Jovik (Vea) (de som ikke allerede har  skrevet seg på listene som velforeningene har gått rundt med) til å delta på underskriftskampanjen. Fristen er senest 10. august (førstkommende fredag)


Ytraland og Sund Velforening, Marlyn Davidsen    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet


ELLER

Din e-postadresse vil ikke bli publisert på vår side. Uansett, så vil forfatteren av underskriftskampanjen se all informasjon du oppgir i dette skjemaet.

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.
Facebook