Kompensasjon for mangelfullt studieløp v/Høyskolen Kristiania

Slik situasjonen er nå, har vi ikke tilgang på studioene eller utstyret på skolen vår. Det er beklagelig for Høyskolen Kristiania at de måtte stenge dørene på bakgrunn av en pandemi, men det er enda mer beklagelig for studentene som sitter igjen med ufullstendig undervisning via zoom, der man må bruke pute som trommesett. Vi ber om forståelse for frustrasjonen, til tross for at det er frustrerende for begge parter. Høyskolen Kristiania er de ressurssterke i denne situasjonen og det er derfor vi ønsker å komme til en enighet, som er rettferdig for studentene i LOP og POP også. Vi har ikke mulighet til samspill, til bruk av studioer, til å få kompetansen vi trenger på en velfungerende måte i et studieløp som er mer praktisk enn teoretisk. Dette ønsker vi kompensasjon for.  Det er sannsynligvis muligheter for Høyskolen Kristiania å søke støtte fra staten dersom en kompensasjon virkelig utgjør en trussel for skolens økonomi. Det er ingen mulighet for oss studenter å få igjen det vi taper av tid med nødvendig utstyr i forbindelse med eksamen og kompetanse. Vi anser det som rettferdig med en kompensasjon i form av halv pris for hver måned skolen har vært og vil være stengt. Dette f.o.m 16. Mars.

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Ekaterina Zueva kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook