Ønsker vi at Christian Tybring-Gjedde skal etablere eget parti!

Tenk om Christian Tybring-Gjedde (CTG) vil etablere eget parti, et parti som står for en nasjonalkonservativ retning, som setter nasjonen Norge først, vår kultur og det vi står for, vårt eget land først! Det tror jeg de fleste i Norge ønsker?

Som vi alle skjønner så blir ikke dette en lett avgjørelse for CTG å ta et slikt stort skritt uten hjelp fra det Norske folk, Så nå er det viktig at vi viser hvor mange som støtter CTG!
Vi trenger minst 5000 støtte medlemmer for å kunne etablere nytt parti i partiregister og da må vi din hjelp, du må skrive under på oppropet så vi kan se hvor mange som er interessert!
Skal dette være av interesse for CTG så må vi alle starte en verve kampanje i dag, vi må faktisk opp i minimum 20, 30.000 medlemmer, noe som tyder på at Norge trenger CTG og et nytt parti på stortinget, et parti som snakker for det Norske folk.

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Folkets Krav kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook