Behold eldreboligene!

Plan - og økonomiutvalget gikk tirsdag 11 juni 2013 inn for å bygge boliger for personer som sliter med rus og psykiatri. Bofellesskapet er planlagt i Ringveien på Moseidmoen. Politikerene mener det er viktig at boligene ligger nær sentrum og alle de ulike kommunale tilbudene som finnes der.

Vi mener Vennesla kommune's Plan- og økonomiutvalg gjør en feil ved å gå inn for å bygge boliger for personer som sliter med rus og psykiari i Ringveien eller på Moseidmoen generelt.

Vi er uenige at Vennesla kommune's plan- og økonomiutvalg foreslår å blande gruppene: eldre og personer som sliter med rus og psykiari. I tillegg i et område med barnefamilier og pensjonister som eier egne boliger.

Vi mener at begge tomtene som er foreslått, både gamle brannstasjon og eldreboligene i Ringveien, egner seg dårlig for behandling av mennesker med denne problematikken.

Støtt vår Facebook Gruppe her!

Vennligst signer oppropet på bunnen av denne siden.

 

 

 

Dette er det ekspertene mener er noen av utfordringene for å behandle gruppen:

Oppsumering FAFO rapport:

 

Div ressursvideor:

Intervju med Bjørn Stensrud og Tone Lise Bratterud ved avdeling for psykosebehandling og rehabilitering, Sykehuset innlandet HF

Sosionom, Eli Margrete Nielsen Karagøz, om prosjektetet "Min bolig, Mitt hjem"

 

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Håkon Reinertsen kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook