Vi som ønsker at minnesmerket over Emely Frantzen skal få bestå!!

Sola ommune vil fjerne dette minnesmerket over en liten 12-år gammel jente som valgte å avslutte livet sitt pga hun  ikke orket mer av mobbingen og trakasseringen hun ble utsatt for.
Ordføreren i kommunen sier de har fått flere henvendelser fra folk som ikke orker å passere det, fordi det gjør for vondt.

For vondt for hva da? Samvittigheten deres? For at de blir påminnet om at hun prøvde å si ifra, men at ingen hørte? For vondt å tenke på at de sikkert kunne gjort mer, men valgte å la det være?
Minnesmerket er der for en grunn!  Det er der for minne om at dette er - pr. dags dato - et av de største samfunnsproblemene vi har i dag! For å vise konsekvensen av hva som skjer hvis vi ikke tar tak i dette NÅ!!

Så vær så snill å signér dette oppropet, og del det videre!

La oss vise at vi står samlet om at dette er et minnesmerke vi trenger! At vi må alle stå sammen og jobbe for å få en markant nedgang i mobbing og trakassering i samfunnet vårt!

 
https://www.dagbladet.no/nyheter/na-skal-hun-liksom-glemmes/81262400?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR00XaXLAYcmP6VEHcT5Z-7m5qSa4MwpBycFyvrW0pynEvhTnzjP1etVy9Q_aem_AfiXLItBQmDTkubMAVVjCpdO-yeylzncrHnTz_j_SexT5ezU9fklg18Hz_t2cUOB3ocYyt0se-cPCQfCRoip26jO

Signer dette oppropet

Ved å signere godtar jeg at Gunn Thorgersen vil kunne se all informasjon jeg oppgir på dette skjemaet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.


Jeg samtykker til behandling av opplysningene jeg oppgir på dette skjemaet for følgende formål:
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...