Nei til nedleggelse av Trondheim mottakssenter

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Alternativ mottaksplass for noen?

2020-08-27 09:07:43

I kjølvannet av denne underskriftskampanjen vedtok Formannskapet i Trondheim kommune den 11.08 følgende: «Formannskapet ber kommunedirektøren sørge for at beboere på Trondheim mottakssenter får bistand til å søke UDI om alternativ mottaksplass.  Formannskapet ber kommunedirektøren rette en henvendelse til UDI der kommunen stiller seg positiv til å tilby alternative mottaksplasser for de som kvalifiserer for det.  Formannskapet ber om å bli orientert om oppfølgingen av denne saken.» Ifølge UDI er en alternativ mottaksplass at en asylsøker bor og får oppfølging av en kommune i stedet for asylmottaket. UDI og kommunen inngår da en avtale om at kommunen skal følge deg opp. Søknaden sendes av de det gjelder. Trondheim kommune signaliserer med dette at de ønsker å ta et ansvar for denne gruppen.   Underskriftskampanjen er avsluttet tirsdag 25. august, og oversendt UDI. 

 

Mennesker i Limbo Trondheim


Mennesker i Limbo Trondheim

Alternativ mottaksplass for noen?

2020-08-18 08:45:03

I kjølvannet av denne underskriftskampanjen vedtok Formannskapet i Trondheim kommune den 11.08 følgende: «Formannskapet ber kommunedirektøren sørge for at beboere på Trondheim mottakssenter får bistand til å søke UDI om alternativ mottaksplass.  Formannskapet ber kommunedirektøren rette en henvendelse til UDI der kommunen stiller seg positiv til å tilby alternative mottaksplasser for de som kvalifiserer for det.  Formannskapet ber om å bli orientert om oppfølgingen av denne saken.» Ifølge UDI er en alternativ mottaksplass at en asylsøker bor og får oppfølging av en kommune i stedet for asylmottaket. UDI og kommunen inngår da en avtale om at kommunen skal følge deg opp. Søknaden sendes av de det gjelder. Trondheim kommune signaliserer med dette at de ønsker å ta et ansvar for denne gruppen.   Underskriftskampanjen vil avsluttes tirsdag 25. august, og vil oversendes UDI. Hjelp oss å samle underskrifter nå mot slutten.


Mennesker i Limbo Trondheim



Del denne underskriftskampanjen

Hjelp dette oppropet å innhente flere signaturer.

Hvordan markedsføre et opprop?

  • Del oppropet på Facebook-veggen din og i grupper som har med emnet i oppropet ditt å gjøre.
  • Kontakt vennene dine
    1. Skriv en melding der du forteller om hvorfor du har signert dette oppropet. Det er mer sannsynlig at folk signerer hvis de forstår hvor viktig temaet er.
    2. Kopier og lim inn nettadressen til oppropet i meldingen din.
    3. Send beskjeden ved hjelp av e-post, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram og LinkedIn.