Vi som støtter vedtatte jernbaneutbygging i nye Moss. Nei til omkamper

Jeg signerer dette oppropet, fordi ny Jernbanetrase er godkjent av bystyret, klager er avvist av fylkesmannen og reguleringsplanen er stadfestet av regjeringen. Jeg ser nå frem til at jernbaneutbyggingen i nye Moss Kommune blir ferdig og åpnet i 2024/2025. Vi har ventet lenge nok!!

Omkampens tid må nå være forbi.

Alle signaturer vil bli innsendt til de rette instanser. Også hvis BBM. tar staten til retten. Da er det viktig å vise at vi er mange i nye Moss Kommune som støtter vedtatte Jernbanetrase og ny togstasjon plassering.

Dette oppropet gjelder kun for alle innbyggere med folke registrert adresse i nye Moss Kommune (Moss og Rygge kommuner). Alle andre signaturer vil bli slettet. Du kan også velge å signere som anonym. Vi har satt en nedre aldersgrense på 18 år.

Del gjerne dette oppropet videre til andre.

Ved å signere godkjenner jeg at Anette Johansen kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.

 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Anette Johansen fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...