Vi som støtter Sokneprest Bård Boye!

Det presiseres at dette oppropet har blitt til helt uten innblanding eller påvirkning fra Bård eller Mette Boye. Det presiseres at dette oppropet har blitt til helt uten innblanding eller påvirkning fra Bård eller Mette Boye.


Dagslys er best!

Akkurat nå pågår en skjult prosess for å kvitte seg med sokneprest Bård Boye i Jørpeland menighet.
Noen mener at det beste er stillhet og å ikke vise at det er uenighet i kirken. Det er helt feil.

Hvis noen mener at de har sannheten på sin side, får de stå frem i dagslys og ikke hviske i det skjulte. Jørpeland Menighet mister ikke potensielt nye medlemmer på denne saken, men fallhøyden er stor for at en mister eksisterende.

Bård Boye er en fantastisk prest, og det blir helt feil at presten vår fjernes i nattens mørke. Dagslys er desinfiserende og tjener alle. Når verden utenfor brenner, trenger vi at klokere hoder besinner seg. Når de som vet bedre ikke sier fra, herjer ulvene.

Hvordan i alle dager tror en at en ny prest vil bli tatt imot, dersom en populær prest fjernes i et skittent maktspill??

Hva skjer i menighetsrådet, medlemmene ønsker å vite hvem som står bak dette? Dere er tross alt valgt av folket. Dagslys takk!

Arbeidsgiveransvar og de ansvarlige for denne prosessen er Prost Sigrid Sigmundstad og Biskop Anne Lise Ådnøy.

Sokneprest Bård Boye går med Gud.


Oda Linnea Linett Eidem    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Oda Linnea Linett Eidem fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...