"Vanlige folk" som støtter bøndenes kamp.

Fra «Vanlige folk» til støtte for bøndene og landbruksoppgjøret.

Norske bønder kjemper nå en tøff kamp. Galopperende priser på gjødsel, strøm, drivstoff og kraftfor spiser opp det som skal gå til å dekke investeringer og lønn for arbeidet.

De kjemper for sitt eget levebrød og dermed også for vårt (leve)brød. Flere og flere bønder gir dessverre opp yrke sitt. Det legges ned mange gårdsbruk hver dag. Bondelivet blir for tøft. 

Men mat må vi ha! Vi har vendt oss til å kjøpe mye importert mat. En import som raskt kan bli en umulighet i urolige tider. Resultatet kan fort bli at vi blir nødt til å klare oss med det vi kan produsere selv. her til lands V trenger bønder og gårdsbruk i drift.

Så om ikke «bare» for bonden skyld - men også av ren selvoppholdelsesdrift - bør du skrive under på dette oppropet for et realt og raust landbruksoppgjør.

Det er på tide vi "vanlige folk" støtter bøndene med et opprop.

 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Nina Walle Kismul fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )