Trygg skoleveg fra Ronglan til Skogn!

Vi foreldre har et stort ønske om å få kommunen til å bygge gang- og sykkelvei fra Ronglan til Skogn barne- og ungdomsskole. Skjervesflata er en strekning hvor vi ønsker en trygg ferdsel for våre dyrebare skoleelever, og voksne, som ønsker å bruke sykkel som fremkomstmiddel, eller gå.

Vi er flere som legger merke til at biler kjører alt for fort. De kjører forbi hverandre, og vi er redd det vil gå liv tapt. Derfor er det så viktig at det blir bygget gang og sykkel veg, for å få vegen tryggere. 

Det ferdes en god del tung trafikk langs denne strekningen.  jeg tror ikke jeg er den eneste med hjerte i halsen, hver gang man ser en syklist/fotgjenger som blir kjørt forbi i full fart. Vi har ingen å miste!

Vi vet at det er mange som er opptatt av god helse, og at barna skal få bruke sykkelen, men som frykter for å sende sine barn på sykkel fra Ronglan til skolen. Gottås bygges ut, og flere barnefamilier har bosatt seg.

Håper det er flere som ønsker en trygg gang- og sykkelvei langs denne strekningen. Fint for miljøet, helsa og sikkerheten!

Jo flere som signerer, jo flere er med på å få til en trygg veg for store og små. 

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Ida Kristiansen kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook