Traffikstøy fra E-18 på Grååsen og Vollene

Siden traséen for ny E-18 gjennom Spydeberg ble diskutert har saken vært på planen for Grååsens beboere. Senere har Vollene blitt bygd ut og støyen har også der meldt seg mer og mer gjeldende. Opprinnelig var veien planlagt lenger sør, men krøp seg lengre nord.
Nå i 2019 har Vollene på planen flere boliger mot veien og støy er tema. Målingene her har vært høyere enn på Grååsen og mindre avhengig av vindretning. Det er gjort mangelfulle desibel-målinger på Grååsen og mange møter og diskusjoner med utallige folk.
Helsehuset er derimot på laget vårt og har også gjort sine dokumentasjoner. Men desverre er saken om Grååsen nå besluttet sendt til fylkesmannen. Noe vi prøver å utsette. Men med disse nye utbyggelsene på Vollene kan dette ta en annen retning, så vi går nå sammen om samme sak og håper på mer tyngde.

Så er du rammet av støyen eller har sympati i saken, skriv navnet ditt på denne listen. Blir vi mange nok har vi mer tyngde i saken og kan endelig bli hørt.


Grååsen velforening v/Jostein Rygge og Vollene velforening    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Grååsen velforening v/Jostein Rygge og Vollene velforening kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook