Nei til mer lån for studenter!

Kommentarer

#2803

Det er helt elendig forslag å gi oss et alternativ til å basically søke om å få mer gjeld.

Mari Smith (Drammen, )

#2806

Jeg signerer fordi dette er hårreisende!

Nora Michaelsen (Kristiansand, )

#2810

Jeg er student og påvirkes direkte

Emil Morgenlie Skei (Oslo, )

#2834

Wazhma Sahadat

Wazhma Sahadat (Oslo, )

#2844

Fordi at studenter skal komme ut av denne krisen med mer lån er idiotisk

Espen Tengesdal (Sandnes, )

#2846

Fordi forlaget fra regjeringen er for tynt! Dette sier jeg nei takk til

Kaia Rismyhr (Trondheim, )

#2847

Jeg jobber 80%, og studerer 75%. En som jobber 60% og ikke gjør noe ved siden av får dagpenger, mens jeg straffes og får bare lån dersom jeg blir permittert, fordi jeg er flink å jobber mye ved siden av studiene. Jeg har barn, bil og boliglån, og er like avhengig av min inntekt som alle andre arbeidstakere.

Vilde Solnør (Trondheim, )

#2856

Fordi studenter fortjener mer enn ekstra gjeld

Ina-Christine Cabanillas Hansen (Bodø, )

#2860

Studenter bidrar på lik linje som alle andre samfunnsled, da er det heller ikke riktig å de en ekstra økonomisk byrde i etterkant av coronakrisen, gi de heller rett på dagpenger eller perimiterings penger som alle andre, da stort sett studenter har en deltids stilling ved siden av studiene.

Bjørn Thomas Nilsen (Fredrikstad, )

#2873

Det er en selvfølge at studenter blir behandlet rettferdig ! De jobber - blir permittert - eller mister sin nødvendig inntekt for å overleve på hybel fir å klare å studere - investering for fremtiden - gi de krisepakke som gjør at de slipper å bryte studiene !!

Monica Skuggedal (Sandefjod, )

#2875

Jeg signerer fordi det er uaktuelt for meg å ende opp med mer lån etter en slik situasjon vi befinner oss i.

Alain Mfura (Oslo, )

#2877

Dårlig krisepakke for studentene som har blitt permittert.

Ingrid Aubert (Oslo , )

#2879

Jeg signerer fordi studenter med jobb har også krav på dagpenger i form av deres inntekt under denne krise tiden. Og det er uhørt at studentene skal måtte ta opp et enda større lån for å berges. Studentene tar allerede opp skyhøye lån for å ha råd til og studere. Så det at de skal tilbys et tilbud som blir mer som en fremtidig økonomisk straff er uhørt.

Ole bjørn Lien Sundgot (Trondheim, )

#2894

Jeg signerer dette fordi jeg er også en deltidsstudent.

Angela Lebedeva (Fredrikstad, )

#2902

Det er allerede vanskelig nok for studenter å komme seg videre i livet med å betale ned studielån. Mer lån fører til større byrder og økonomisk ustabilitet er en stressfaktor, noe som videre kan føre til mer sykefravær senere i livet.

Hanne Omland (Kristiansand , )

#2905

Jeg er student, har 2 barn, jobber 50% ved siden av studiet og er i risikogruppen.. uaktuelt å ta opp mer studielån!

Stine Arntsen (Sortland, )

#2910

Jeg er student og som alle andre har betalt skatt og jobbet ekstra hardt for å kompensere livet og studiet sammen, dette er det mest urettferdige at vi ikkje får våres dagpenger! Nav tar våres penger! Staten tar våres penger! Og vil at vi skal betale dem tilbake!

Warvin Nabi (Fredrikstad, )

#2917

Jeg er personlig ikke berørt av dette, men min lillesøster i Oslo er! Hun er deltidstudent og hadde denne deltidsjobben som hovedinntekt. Nå sitter hun med bare 4000kr og har verken råd til å betale husleie, mat, transport og andre utgifter!!

Hun som mange andre som ble permittert, er med på å skatte i dette landet - like mye som alle andre som har jobb. Dette er en urettferdig ordning. Denne ordningen burde vært en form av stipend, ikke mer lån og gjeld!

I hennes situasjon, hjelper det henne lite å motta 12.000kr i april da dette er nesten hennes totale utgift i 1mnd.. dette er kun det hun får fra lånekassen, og hun skal liksom søke om forlenget lån? Hun har ikke lik krav som en fullstidsstudent en gang.. så jeg forstår fullstendig hennes fortvilelse. Det er ikke riktig at lønnen hennes blir gjort om til lån.

Rett og slett urettferdig. Jeg skulle likt å se politikerne leve på kun 4000 kr i mnd de også..

Karen Thorsen (Grimstad, )

#2925

Jeg jobber og skatter som alle andre, og fortjener mer støtte fra staten i denne perioden enn lån!!!!!

Victoria Walentin Jensen (OSLO, )

#2928

Alle arbeidstakere har rett på dagpenger. Studenter som har deltidsjobb betaler også skatt, og dermed skal de få ta del i det sikkerhetsnettet som skatten betaler for.

Ronny Standnes-Ellstrom (Tønsberg, )

#2936

Jeg signerer, fordi jeg mener det er feil at studenter som jobber deltid ved siden av studiene skal straffes med å få et dyrere lån, fremfor å få dagpenger slik andre i arbeid får.

Kamilla Elena Rosenberg (Lillestrøm, )

#2951

Jeg signerer fordi jeg er heilt avhengig av det jeg tjener ved jobben min jeg nå er permitert fra for å betale husleien. Ønsker ikke mer lån og jeg betaler like mye skatt som folk som ikke er studenter

Johan Shields (Trondheim, )

#2956

Da det ikke er riktig at studenter som er permitert fra sine jobber ikke skal få dagpenger

Irene Marie (Arendal, )

#2963

Jeg studerer i København for tiden. Jeg har kun deltidsjobb i sommerferien i Norge. Siden coronakrisen har den norske krona blitt veldig lav i forhold til den danske. For å betale månedsleie må jeg overføre fra norsk til dansk konto. Jeg overførte 30 000 norske kroner som ble til 19 000 danske kroner. Jeg brukte altså 11 000 kr på å bare overføre penger fra norsk til dansk konto. Månedsleien har gått opp til over 10 000 norske kr, hvorav jeg kun får litt over 7000 kr fra lånekassen. Jeg må nå si opp leiligheten. Men i Danmark har de 3 måneders oppsigelse. Jeg synes det skal bli gitt en krisepakke til studenter som bor i utlandet - og som har blitt sterkt påvirket av den norske kronas fall.

Emilie Frisli (København, )

#2966

Har mange venner som studerer, og vil ikke at dette skal gå utover noen.

Peder Basmo (Furnes, )

#2969

Jeg signerer fordi jeg er deltidsstudent og ikke får full støtte fra lånekassa, og nå permittert. Å få mer gjeld ikke aktuelt når jeg allerede sliter med å betale en månedsleie.

Helen Thorsen (Oslo, )

#2979

Jeg signerer fordi det er utrolig urettferdig å tilby studentene lån når de burde få stipend eller dagspenger. Koronakrisen er ikke deres skyld, og det er ikke deres skyld at de ikke kan jobbe vanlig. De er arbeidstakere på lik linje med alle andre, og det er statens oppgave at disse menneskene ikke ender opp med mer gjeld!

Simon Schrader (Oslo, )

#2987

Studenter skal ikke bli gjeldsslaver i tiden fremover. Som student i København, så har jeg nå en kronekurs på 1 DKK = 1.6 NOK. Derfor er ikke stipend og lån som det er nå til å leve av.

Hanne Sofie Røiseland (København, )

#2990

Vi studenter er ikke noe mindre verdt enn andre! Vi gikk på skolen og jobba ved siden av skolen. Vi kan ikke få dagpenger og alle inntektene er borte plutselig. Staten må behandle oss som alle andre arbeidstakere.

Botan Bakr (Halden, )

#2993

Fordi jeg er en student og er i økonomisk vanskelig situasjon!

Tugbs Kan (Oslo, )

#2994

Jeg signerer fordi jeg mistet min ekstrainntekt. Per nå har jeg en husleie på 8200,- nettopp det stipendet er på. Uten ekstra jobb vil ikke dette gå.

Christine Hasti (Drammen, )

#2997

Studenter og deltidsarbeid bør ha samme rettigheter som alle andre.

Lind M. Bakken (Alver, )

#2999

Jeg mener de som har en biinntekt ved siden av studier og trenger den for å kunne betale leilighet osv. Burde på lik linje med andre folk få dagpenger, eller et slags stipend.

Hedda Ottestad (Nøtterøy, )Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...