REINt på TIDe! Vi som står bak denne oppfordringa til stat og kommuner - og andre aktører - ber i samla flokk om at reinen i fjellet - og det andre viltet som lever der - nå må få mer oppmerksomhet,

 2191.jpg

REINt på TIDe!

Vi som står bak denne oppfordringa til stat og kommuner - og andre aktører - ber i samla flokk om at reinen i fjellet - og det andre viltet som lever der - nå må få mer oppmerksomhet, deres leveområder må sikres. Vi må snu trenden med mer og mer press mot fjella - nå!


Ola Vaagan Slåtten (mfl) langfjella.no (Godt 150 stk signerte der, før vi flyttet kampanjen hit, denne siden er for nye underskrivere)    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Ola Vaagan Slåtten (mfl) langfjella.no (Godt 150 stk signerte der, før vi flyttet kampanjen hit, denne siden er for nye underskrivere) kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...