Nei til stenging av Sotra Arena i forbindelse med Covid19 vaksinasjon.

På tross av forslag fra flere hold om at det finnes andre arenaer som kan brukes til vaksinasjon har kommunen bestemt at det på bakrunn av økonomi og beleiligheten valgt at det er barnas idrettsglede som skal lide.

Som om barna ikke har betalt nok allerede. Det er dirkete forkastelig av vår kommune å ikke legge mer sjel i å finne alternativer til S.Arena men heller sette barnas lidenskap for idrett til side og tenkte penger.

Jeg har i flere sosiale plattformer sett mange dedikerte mennesker innen idretten på Sotra komme med 3 el 4 alternativer som JA kan koste noen kroner men verner barna våre. 

Jeg ønsker du skriver under på denne om du mener ditt barn lengter og ikke minst fortjener å komme tilbake til sin nest største sosiale plattform.  Del med alle dere mener bør se dette.

Mvh 

Stian Kalvenes Bosdal. Far. 

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Stian Kalvenes Bosdal kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...