Nei til Olav Thons byarena

Facicon0.png

 

Nei til salg av Bergen

24. juni skal bystyret avgjøre om kommunen skal selge byens indrefilét til Olav Thon. En del av det som kalles for trekanttomten – området mellom Amalie Skram og Brannstasjonen på den ene siden og bygarasjen på den andre – kan dermed tilfalle byens kjøpesenterbaron.

Tomten er sentralt plassert i Bergen. Den har interesse for allmennheten, men også for de som vil tjene seg enda rikere. Vi ønsker ikke at byrommet skal privatiseres ytterligere. Vi trenger denne plassen for å dempe den menneskefiendtlige arkitekturen og støyen fra spagettikrysset like ved.

Thon har krevd å få denne tomten mot at han skal rive bygarasjen. Politikerne i Bergen har lenge ønsket å rive bygarasjen. Den er et eksempel på lite skånsom bebyggelse. Den tar stor plass, leder til økt trafikk og gjør omgivelsene dårlig egnet for myke trafikanter.

Thon eier garasjen og har vist til en gammel kontrakt fra 80-tallet hver gang de folkevalgte har gjort fremstøt for å rive den. Slik har han holdt byen som gissel.

For mer informasjon se: https://www.neitakkthon.no/

Kart_bygarasjen_trekanttomten_liten1.png


Kampanjen «Nei takk Thon»    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Kampanjen «Nei takk Thon» kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook