Nei - til rasisme! Ja - til et Drammen for alle

I dag, 21. mars, er Den internasjonale dagen mot rasediskriminering. Vi i Stopp hatprat, mener at Drammens vedtak om å ikke ta inn andre flyktninger enn ukrainske, minner for mye om rasediskrimineringen i USA og Sør-Afrika på 50-tallet.

Kommunestyrerepresentant og FrP-politiker Jon Helgheim forsvarer vedtaket med at Drammen har "en veldig høy andel ikke-vestlige innvandrere" og "har store integreringsproblemer".

Om Drammen sliter med å integrere folk med ikke-vestlig bakgrunn, så vil ikke det løses av at kommunestyret vedtar, at “sånne som dem" ikke er velkomne. Snarere tvert imot.

Integrering skjer ikke uten inkludering. Og folk føler seg ikke inkludert, når de stadig blir omtalt som et problem, og stadig får høre at de ikke er ønsket der de bor.

Skriv under dette oppropet for å si ifra til Drammens kommunestyre om at det ikke er greit å forskjellsbehandle folk basert på deres hudfarge, religion og etnisitet.

Skriv under for å vise at Drammen er en by for alle som ønsker hverandre godt! Skriv under for å si nei til rasisme :)


Anna Aronsen Oftedal , Stopp hatprat    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Anna Aronsen Oftedal , Stopp hatprat fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...