Mistillit til Sylvi Listhaug

På forhånd ønsker vi å si at dette oppropet er laget i forbindelse med en skoleoppgave på Langhaugen VGS. Vi representerer kun oss selv som en gruppe på fire gutter, og Flyktninghjelpen eller Geelmuyden & Kiese har absoulutt ingenting med saken å gjøre.

 

I dag står vi ovenfor den største flyktningkrisen siden andre verdenskrig. Barn, unge lovende og vel etablerte voksende flykter fra sine hjemland i et forsøk på et mer stablit og tryggere liv. Dette er et tema som virkelig har skapt engasjement i vårt langstrakte land. Noen ganger ser vi også dessverre litt for mye engasjement, da spesielt i sosiale medier. Vi ser kommentarer vi ikke kunne kunne trodd andre medmennesker kunne sagt og ønsket mot andre. Ja, disse menneskene representerer ikke flertallet av befolkningen i landet, men de blir stadig flere og mer synlige i mediene. En av hovedårsakene til dette er landets Innvandring - og intergreringsminitster, Sylvi Listhaug. 

Listhaug, som skal være den personen som fremmer tiltak for at vi i Norge kan integrere innvandrerne best mulig, har enda til gode å komme med et forslag for akkurat dette. Nemlig et integreringsforslag. Vi har hørt og lest mye om de 40 forslagene hun selv er så stolt av, men mange av disse forslagene mener vi, Den Norske Flyktninghjelpen, ikke har noe med hva Sylvi Listhaugs egentlig oppgave er. Det er helt greit at Sylvi Listhaug og regjeringen er skeptisk til mye innvandring, og at noen av Listhaugs forslag da skal gjøre det vanskeligere å opphold i landet er noe visste ville være en konsekvens av Fremskrittspartiet i regjering. Problemet med tiltakene hun fremmer er logikken. Hun sier at for å få permanent opphold etter fem må asylsøkerne ha skaffet seg en egen bolig. Hvordan skal innvandrene uten oppholdstillatesle få midlene til kjøpe seg en egen bolig om de ikke kan få lån fra norske banker? Listhaug sier og at asylsøkerne må kunne dokmentere at de kan forsørge seg selv, og at de har gjort dette i minst tre år. Forslaget i seg selv er greit nok, men vil Sylvi Listhaug og regjeringen legge til rette for at dette er mulig? Vil du som integreringsminister tilrettelegge for at innvandrene kan få arbeid? Vil de få skattekort selv om de ikke er innnvilget opphold? Dette er spørsmål den norske befolkningen trenger svar på, for om de ikke får skattekort, vil det være mye vanskeligere for dem å en inntekt som gjør at dem kan forsørge seg selv. Da vil det lønne seg å jobbe svar, noe som gjør dem kriminelle, og det er ikke noe vi ønsker. Men det er kanskje det du ønsker? Unnskyldninger for å ikke ta inn flere innvandrere? 

Vi krever at Sylvi Listhaug enten kommer med forslag til tiltak som fremme integreringen av asylsøkerne vi får til landet. Hvis dette ikke skjer, mener vi det korrekte vil være å få en ny Innvandring og - integreringsminister.

 

- Den Norske Flyktninghjelpen og Geelmuyden & Kiese (igjen, vi representerer ingen av disse, da dette oppropet er opprettet i forbindelse med en skoleoppgave).

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Axel kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook