JA til fartsdempende tiltak på Fjelltun!

Noe må gjøres på Fjelltun! 

Fjelltun er et boligområde og gjennomfartsåre til to av Ålesunds mest besøkte turistattraksjoner, utkikkspunktet Fjellstua og byfjellet Aksla som er et mye brukt turområde.

Her er 30-sone, men vi ønsker også fartsdempende tiltak som for eksempel fartsskilt, fartsdumper og barn leker-skilt.

 

Det er en klar sammenheng mellom fart og antall ulykker, og ikke minst ulykkenes alvorlighetsgrad. Overholdelse av fartsgrenser er derfor svært viktig. Skilting av fartsgrenser er ofte ikke nok. Det er da nødvending å gjennomføre fartsdempende tiltak.

 

Det er mye trafikk på Fjelltun året rundt. Det er fastboende, turister som vil til Fjellstua og andre Ålesundere som går tur på Aksla. 
Fartsgrensen som er satt er ikke nok og blir ofte ikke overholdt.
Store deler av Fjelltun er uten fortau og benyttes av barn ned i 6-års alderen på vei til og fra skole og venner i området. Det er også barnehage i området med barn fra 0-5 år.

Vi er flere beboere, her på Fjelltun, som ønsker at nå må noe skje. Det har vært et pågående tema blant naboer, og redselen for at noe skal skje med barna er stor.

Det er nå på høy tid å sette inn fartsdempende tiltak!

 

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Linda Hatmosøy kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook