Ikke vaksiner barna i Norge før fattige land har fått sin andel vaksiner!

82F81120-4F88-4B56-90E1-78B0200C580F.jpegJeg oppfordrer alle foreldre til foreløpig å nekte barna sine vaksine. Jeg oppfordrer Folkehelseinstituttet til å utsette vaksinering av barn og ungdom, og sende overskuddet av vaksiner dit det trengs mest. 

Norske barn skal nå vaksineres. Barna bør ikke vaksineres før helsearbeidere som ivaretar Covid19 -pasienter og mennesker i høyrisiko-grupper har fått tilbud om vaksine. I hele verden. Norge bør nå sende vaksiner ut av landet, dit de trengs mest, i tråd med forespørselen fra WHO.

Barn er den gruppen som i minst grad risikerer alvorlig sykdom og død om de får Covid19. Samtidig jobber uvaksinerte helsearbeidere døgnet rundt for å redde Covid19-pasienter i land der bare 1% av befolkningen er vaksinert. Flere steder fryktes det at helsevesenet skal kollapse. 

Norge har, sammen med de fleste rike land, støvsuget markedet for vaksiner. Fattige land må kjøpe vaksiner på svartebørsen for ti-dobbel pris. Dette er dypt urettferdig, det ruinerer land og folk, og gjør at svært mange dør unødig. Slik kan vi ikke holde på!

Med stor smittespredning opstår mange mutasjoner, noen kan være mer smittsomme og mer dødelige enn de nåværende. Mutasjoner som oppstår i fattige land vil spre seg til Norge. Solidaritet med andre er derfor også omsorg for oss selv og våre barn.

 

 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Anne Schjelderup fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...