Åpne treningsbransjen I Oslo nå!

Nå er det på tide å gjøre et opprop for folkehelsa og kreve at Norge og Oslo kommune gjør som andre land: nemlig at de anser fysisk aktivitet som en viktig del av bekjempelse av pandemien

Som et tiltak mot å forhindre smitte av covid-19 har treningsbransjen i Oslo vært stengt i syv måneder totalt siden 13 mars i 2020.Oslos befolkning og også store deler av kommunene rundt har i hele denne perioden vært nødt til å klare seg uten sitt treningssenter. 

Som de fleste vet er det mange helsebringende årsaker til at folk burde være i fysisk aktivitet og i de fleste andre land har treningssentre blitt ansett som en tjeneste som er "essensiell" hvilket betyr at trening anses som noe folk trenger på lik linje med matbutikker og apotek. 

Det går sikkert an å trene ute som mange sier, men det har vært opp til minus 15 grader ute i vinter så det sier seg selv at det ikke er greit å trene ute da. En annen ting er at det kan være mange årsaker til at en person ikke kan trene ute som feks. psykologiske årsaker eller helsemessige årsaker. Nå kommer våren og mange lider av pollenallergi, det er ikke akkurat greit å være ute for den gruppen da. 

En stor del av bransjen får ikke økonomisk støtte 

Et annet aspekt med stengte treningssentre er det økonomiske. For en god del av bransjen er dette fatalt og vi kommer til å få mange konkurser i månedene som kommer. De som rammes hardest er små lokale og nyåpnede sentre. 

Mindre aktører og sentre som åpnet i 2020 får ikke en krone i støtte og innehavere og ildsjeler må selv bære den økonomiske byrden det innebærer å ikke ha hatt inntekt i disse månedene. 

Signer dette oppropet som dit bidrag til den norske folkehelsa og del videre slik at så mange som mulig kan være med å dele dette ❤️

 

Husk å signere med navn og bosted, slik at din underskrift er gyldig 🤩


Berit H - Treningsspesialistene AS    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Berit H - Treningsspesialistene AS kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...