La LøVENN Barnehage leve!

LøVENN Barnehage er et non-profit AS som er startet av en gruppe foreldre etter å ha opplevd kritikkverdige forhold i en annen barnehage. Barnehagen fikk midlertidig godkjenning av Kongsberg Kommune slik at krisesituasjonen for disse barna ble håndtert. Foreldregruppa har brukt over 500 dugnadstimer på ettermiddager/kvelder, i løpet av 2 måneder for å renovere det gamle speiderhuset på Jonsekollen, P. A. Munchs gate 2, etter gjeldende krav for barnehager. Vi har også fått hjelp av gode sponsorer på veien.

Kongsberg Kommune ga oss godkjenning til å drive barnehage frem til sommeren 2015, men tilskudd kun frem til sommeren 2014. Ingen barnehager klarer å drive uten tilskudd. Alle godkjente barnehager har krav på tilskuddet og dette nekter kommunen å gi oss. Dette er penger vi har krav på som barnehage, uansett om vi er permanente eller ikke.

LØVENN Barnehage har et ønske om å en gang i fremtiden å bli en liten, permanent barnehage. Barnehagen drives i steinerånd og har et stort fokus på økologisk mat. Vi foreldre og ansatte i LøVENN barnehage har et ansvar ovenfor våre barn om å ikke gi opp! Vi må vise barna at det lønner seg å stå på for det som er viktig og for det man tror på.

Vi trenger deres underskrifter slik at LøVENN Barnehage kan få tilskuddet de har krav på, og får muligheten til å være barnehage ihvertfall frem til sommeren 2015.
På forhånd, TUSEN TAKK for støtten!

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at LøVENN Barnehage kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook