la Tobias Andre få komme hjem

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Dette diskusjonstemaet har blitt automatisk laget fra la Tobias Andre få komme hjem-oppropet.


Gjest

#26

2013-02-06 20:55

la nå dette barnet få komme hjemm!

Gjest

#27 Re:

2013-02-06 22:50

#26: -

La gutten komme hjem til sine kjærlige foreldre som kun ønsker å være hans mor å far.

Fokuser heller på andre som virkelig trenger det å la disse søte menneskene få være i fred med sin nydelige sønn.


Gjest

#28

2013-02-06 23:03

Jeg håper virkelig at barneværnet ser hvor feil de har tatt i denne saken her . Håper de gir barnet tilbake til foreldrene der han hører hjemme !
Lykke til å håper inderlig at han kommer hjem snart <3
CecilieAnnaBen

#29

2013-02-06 23:36

La søte lille guttebassen komme hem te mor og far. De fortjener det alle 3. På tide at BV skjerper seg kraftig. de tabber seg ut gang på gang, år etter år, i mange tilfeller ødelegger BV mer enn de hjelper. Dokke vil alltid ha min støtte Tine, Kristian, og lille Tobias

Gjest

#30

2013-02-06 23:48

:-(

Gjest

#31

2013-02-07 01:02

Føler virkelig med disse foreldrene til Tobias Andre. Stakkars lille gutt. Har selv et barnebarn som bor i fosterhjem og har gjort det i 4 år. Foreldrene får se gutten sin 4 timer i måneden. Eg får se han 1 og enhalv time i året. Hjerteskjærende. Eg sitter sjøl med den følelsen at barnevernet SKAL ta et visst antall barn fra foreldrene uansett situasjon. Er kjempefrustrert over at narkomane, alkoholikere og voldelige foreldre får beholde barna sine, mens om du sjøl er har blitt tatt fra foreldre, så skal ikkje en ikkje få en sjangse til og vis at en kan duge som foreldre. Vet og om et barn som ble tatt fra foreldrene sine fordi at de ikkje klarte og vise følelser. Tvilling hvor den ene døde. Barne ble tatt på sykehuset.
Er rystet over hvordan barnevernsfolk kan fabrikere beviser mot et foreldrepar som gjør sitt beste for sitt barn, så dette oppropet støtter eg.
De må bare stå på. Dette blir desverre en hard kamp for og få Tobias Andre hjem igjen. Lurer og på om helsesøstre er kjøpt og betalt av barnevernet. Kan ikkje med min beste vije skjønne kordan de kan klare og melde førstegangsforeldre til BV, fremfor og hjelpe. Det var helsesøster som tok fra oss, mitt barnebarn også.
Ser og at BV fint kan klare og ødelegge barna som havner i deres klør. Og så skylder de på at foreldrene ikkje duger.

Masse lykke til i kampen for Tobias Andre. Håper virkelig han får komme hjem igjen til sine foreldre og det fort som f....

Gjest

#32

2013-02-07 01:04

En ting til.
At noen har hjerte til og fjerne et barn som blir ammet. Det skjønner eg bare ikkje at noen har. De skulle vært satt i samme situasjon sjøl.

Gjest

#33 Re: Re:

2013-02-07 01:17

#16: Camilla - Re:

Dette kunne eg faktisk ha skrevet sjøl.

Om mørdehjem sier eg bare en ting. Hold dokkar unna om dokkar noensinne skulle få"tilbudet" her fabrikeres det beviser mot foreldrene. det er falske mennesker som jobber der. De forteller gjerne at du gjør ting rett og at du er flink, for så og dolke eg i ryggen etterpå.

Gjest

#34 Re:

2013-02-07 01:48

#26: -  

 


Gjest

#35

2013-02-07 11:36

Håper dere virkelig får han hjem <3

Gjest

#36 La Tobias komme hjem

2013-02-07 13:50

Av erfaring vet jeg att BV er sykt opptatt av status,de er være enn en domstol.De dømmer ut i fra Bekymringsmeldinger.Og måten de SKJEKKER opp sakene er VANNVITTI GALT.Selv har jeg sett og hørt en mor som ble slått av Konstituert Barneværns Leder.Og barnet ble tatt fra den snille,dyktig,omsorgsfulle Mammaen.BV Brukte mot henne hele hennes liv.Blant annet att hun ble Voldtatt som 7 ÅRING,å att hun ble banket av sin far hele livet,Da hun søkte hjelp hos BV om å få flytte hjemmefra.Lo de av henne og sa hun fikk som fortjent.Jeg var med henne som vitne da hun ba om hjelp.Og jeg var der da hun mistet datteren.Nå er datteren så hjernevasket av BV Att Jenta sier de krangler så mye.Noe jeg vet ikke er sant.Mammaen til jenta bar henne på Kongestol.Og det rareste er hvorfor ta dattra .De tok aldri Sønnene.Jo for hun var langt nede på grunn av Sorg og BV påførte henne enda mere Sorg.Nå har mor å datter kontakt kun 1gang i måneden og jeg kjenner denne Mammaen,så nå bygger hun seg opp for å lage bråk for BARNE VÆRNET.Da kommer hun til og stå frem i alt som heter Media.Så la oss alle stå samlet for å få Tobias Hjem til sin Rettmessige Mor.Og la oss alle få mest mulige med oss til å Demostrere for alle som har mistet sine Barn.På grunn av så MANGEN har ikke fått rettmessig behandling.Leser i Avisa att BARNEVÆRNET Vinner 9 av 10 Saker.Så fortell oss ikke att her er det ett kjempe stort hull i hele systemet.La Oss Sammen Lage En Demostrasjon For Alle Mødre,Fedre,Besteforeldre som har mistet sine Barn til det Korupte BV.Å la de Barn som lever i. Søppelhaugen og får kjeft,juling,og mye mer komme inn under BV.Ikke mennesker som er gode Mødre,Fedre og Besreforeldre.Trenger de hjelp så må det gis på grunnlag å hjelpe.Og ikke dømme.Er noen klare for å få med flest mulige til å DEMOSTRERE for å få hjem Barna som bør være hjemme.Så vi kan få gjennom brudd i de fleste saker.Og jeg vet BV leser dette,og fosterforeldre.Til dere sier jeg Stopp opp med Hjernevaskingen av disse Barna.For før eller siden innhenter Fortiden dere.Kansje dere mister noen av deres egne Barn/Barnebarn.Så la Tobias komme hjem.Og la oss samle oss for og Demostrere for de andre Barna.Og ikke la feigheten stå i veien .Vis att,Du,Dere har ett Hjerte og vis att dere vil hjelpe.NÅ ER TIDEN INNE TIL Å FÅ ALLE BARN HEJEM.....La oss stå sammen for Tobias og de andre Barna i hordalan Komune.Fosterforeldrene er kun ute etter Penger og motarbeide Mødre og Fedre,LA TOBIAS Å ALLE DE ANDRE BARNA FÅ KOMME HJEM TIL SIN OPPRINNELIG FAMILIE!!!!!!!!!




Gjest

#37

2013-02-07 17:29

La Tobias Andre komme tilbake til Tina :) <3

Gjest

#38

2013-02-08 00:35

Dere som signerer her. Kjenner dere foreldrene så godt (ja, for jeg går da virkelig utifra at dere kjenner dem personlig?) at dere vet 100% at det ikke er noe foreldrene gjør / ikke gjør som vil sette babyens velvære og utviklig i fare? Jeg har inntrykk av at så lenge foreldre som mister barna sine klarer å lage tåredryppende nok youtubevideoer, facebookgrupper, blogginnlegg og underskriftskampanjer, så "vet" alle at de er verdens beste foreldre uten engang å vite om barna blir oversett, mishandlet, eller om de ruser seg osv. Stiller meg undrende til at noen via en facebookgruppe kan vite at noen andre vilt fremmende mennesker er gode nok foreldre, uten å vite noe som helst om dem unntatt ting de selv har skrevet. Husk at barnevernet har vært hjemme hos dem, og sett ting dere ikke har sett (og som foreldrene sikkert har unnlatt å fortelle i facebookgruppen). Og jeg så jo i en av kommentarene her at det var tidligere narkotika inne i bildet.

Gjest

#39 Re:

2013-02-08 02:54

#38: -

Hva F*** er problemet ditt? Så pga en person har brukt narkotika tidligere i livet sitt så egner de seg ikke som forelder i seinere tid? Folk kan ikke forandre seg? Og hvilken rett har DU til å dømme dem? Er ingen som har stemplet dem som "verdens beste forelder" for en sånn tittel finnes ikke. Ta deg en titt i speilet og finn dine egne feil før du dømmer andre!


Gjest

#40

2013-02-08 20:12

Problemet mitt er at folk blindt stoler på at folk er gode foreldre uten å ha sett personene en gang! Det kan godt hende at de er verdens beste foreldre, for all del. Men det kan godt hende at de ikke er det. Jeg vet ikke. Vet dere? VET? Tar dere sjansen på at barnevernet har handlet feil? OM de tar feil, så håper jeg at disse foreldrene kjemper med nebb og klør. Og støttes av venner og familie som kjenner dem, og VET at de er omsorgsfulle og gode foreldre. Hvorfor fremmende skal blande seg, fatter jeg ikke. Hvorfor skulle barnevernet bry seg med hva vilt fremmende sier om noen som de aldri har møtt?

Gjest

#41 Re:

2013-02-08 23:26

#40: -

Heisann du. Mammaen her. Ja jeg er enig. Hvorfor i alle dager skulle folk tro på oss? Barnevernet har jo tatt barnet vårt i fra oss. MEN det du ikke tenker på her, er at vi er 100% åpen om dette. Vi holder ingenting skjult. Tror du virkelig at de lagde dette oppropet bare fordi jeg kom med en sørgelig historie? Nope, de fikk lese vedtaket. JA, akkurat. Alle som ønsket det inne på gruppen, fikk faktisk lese vedtaket. Hvorfor? Fordi vi har ikke noe å skjule. De har tatt han på et grunnlag som er helt forvrengt, og du kan banne på at vi kommer til å kjempe med nebb og klør. Om ikke vi kan ha barn, så var det heller ingen andre som skulle hatt det.

 

Og ja, det har VÆRT rus inni bildet, men den er vekk. Livet med rus tilhører fortiden. Merk deg det, FORTIDEN. I vedtaket står det ingenting om rus. Det er ikke derfor vår sønn ble tatt i det hele tatt. Hadde det vært det, så hadde jeg vært såpass ydmyk at jeg hadde holdt kjeft om det, hadde ikke gått rundt å snakket høyt om det da. Da hadde jeg skammet meg. Samme om det hadde vært alkohol inni bildet, eller vold. Men det er ingen av delene. Grunnen til at de har tatt han sjokker ALLE som leser vedtaket. Og dette her er frivillig. Enten skriver du under, ellers så trekker du deg vekk å slutter å spy rundt deg med negative komentarer!!!

P.S: Skjønner folk er skeptiske. Men det går an å være okay mot oss. Du skjønner, vi har mistet det kjæreste vi har. Og ja vi har fått mange kritiske spørsmål, og folk som ikke trodde på vår historie. De mente at det MÅTTE være noe mer enn det vi fortalte. De fikk vedtaket, og fikk sjokk alle som en. De reagerte med sjokk, gråt og forbannelse. Alt jeg ber om er at dere viser respekt til oss, og tar hensyn.

Mvh MAMMAEN til dette barnet!


Gjest

#42

2013-02-09 01:04

Jeg ser den. Beklager, og lykke til.

Gjest

#43

2013-02-09 01:09

#42: -

 

Tusen takk for det :) Tror vi trenger det fremover <,3 Men vi gir oss aldri...


Gjest

#44 Hvorfor ...

2013-02-09 02:01

Jeg tror det , men samtidig er jeg litt skeptisk.
jeg håper Tobias kommer hjem til sine foreldre og til sitt hjem. Det gjør jeg virkelig, men jeg undrer meg på om visst det er så dramatisk det barnevernet har gjort og at det er helt bak mål, så hadde media blitt meldt inn i saken fortere enn ja. Så det stiller jeg spørsmålstegn ved?

Men man kan ikke få folk til å skrive under en kampanje uten å være åpen om saken. Vi som utenforstående kan ikke signere på noe hvor vi ikke har alle fakta på bordet. Uansett, hva ønsker dere å oppnå med dette? vise det til barnevernet? retten?

I såfall om det skal brukes i de baner, så må jo hele historien komme frem som den er og vise til at x antall mennesker er uenig og har skrevet under. Visst ikke saken kommer frem så vil jo barnevernet bare si at ""jammen her har jo folk skrevet under på noe de ikke vet noen ting om", dermed er det ugyldig.
Bergensgutt92
Gjest

#45

2013-02-09 13:39

Denne saken er bare trist. Håper dette ordner seg og at Tine-Mari og Tor Kristian får sønnen sin hjem igjen. 

BEKYMRET

#46 Tema

2013-02-10 10:45

Dere som så gjerne signerer her inne og kommenterer i hytt og pine at disse menneskene burde få tilbake barnet sitt. Hva vet dere om hva som foregår bak lukkede dører? Barnevernet ville aldri tatt fra en AMMENDE mor et lite barn om det ikke var grunn til bekymring. Der finnes narkomane og virkelig uskikkede foreldre i dette landet som får beholde barna sine. Så her må det jo være noe som absolutt ikke er som det skal? Mor til Tobias var under oppsyn på et mødrehjem i flere uker der hun fikk sjans til å bevise seg som mor. Da hun heller ikke klarte dette tok BV, sønnen. Denne saken er noe som absolutt ikke skulle vært blottet ut på internett slik den har vært fra dag ÈN. Mor til Tobias ville gjort seg lur i å holde seg litt diskrè og diskutere dette med de nærmeste utenfor internett. Jeg har selv lest ting hun skriver og til og med jeg som ikke jobber hos BV ble bekymret! Hun viser seg som en svært lite voksen person.

Gjest

#47 Til bekymret

2013-02-10 18:40

Veldig mange her kjenner personene, historien og vedtaket, det gjør tydeligvis ikke du. At du kan skrive at moren til Tobias fikk sjansen til å "bevise seg som mor" på mødrehjemmet sier alt om din uvitenhet i denne saken. At du har lest noe på Facebook som ikke passer seg i i.h.t. din standard av modenhet gjør ikke dette paret fortjent til å miste sitt lille barn. Måten du skriver på viser at du ikke ønsker å komme med konstruktiv kritikk, dette er bare drittslengning. I dette forumet bør alle holde seg for gode for slikt.

Jeg håper det løser seg snart for Time-Mari og Tor, dere fortjener å få deres kjære barn hjem så raskt som mulig.
Camilla

#48 Re: Tema

2013-02-10 18:53

#46: BEKYMRET - Tema

 

Beklager, men du framviser deg selv som en ganske liten voksen person selv her. Det er helt OK å være skeptisk, men mange av de som signerer har lest vedtaket som Fylkesnemda kom med. Det har jeg selv lest, og det nevner absolutt ingenting om at Tine har overeksponert seg selv, det nevner absolutt ingenting av det som gjør at du er bekymra. Det har heller absolutt ikke vært "ute fra dag en". Dessuten er det VELDIG mye mer i denne historien som gjør at folk reagerer som de gjør. Kanskje du burde slutte å høre på Askøysladderet? Tine og Tor er GODT skikket til å være foreldre, til og med BEREDSKAPSMOR har skrytt av dem. Det synes jeg sier mye mer om dem enn det at "du har lest på internett at".


Gjest

#49 Hvorfor

2013-02-10 19:15

Hvorfor er det ingen som svarer meg ?

- Hva vil dere oppnå med denne underskriftskampanjen?
- Visst barnevernet har gjort noe om er i strid mot alle lover og regler og at det er et overgrep som dere sier, hvorfor da ikke gå til media og få ting utlyst, anmelde saken etc.?
- Og hvordan har dere tenkt å fremlegge denne underskriftskampanjen for noen, visst ikke det er opplyst på hvilket grunnlag, da er jo denne underskriftskampanjen ugyldig og har ingenting å si? Vi utenforstående i denne saken vil jo mer enn gjerne hjelpe, men det nytter ikke å skrive under på noe hvor alle kortene ikke er lagt frem og som ikke viser til hva vi faktisk skriver under på.

Gjest

#50 melding til alle

2013-02-10 21:23

vedlegget vil komme sammen med resten av teksten anonymisert. men det tar litt tid å gjøre dette. de har ingen ting å skjule, dette vil dere få se. de er åpne og vidunderlige mennesker som bare har en fortid og var ærlige med hs og bv om dette derfor har bv starten en heksejakt på de fordi hs ble bekymret når de sov litt lenge etter en våkennatt.