la Tobias Andre få komme hjem


Gjest

/ #31

2013-02-07 01:02

Føler virkelig med disse foreldrene til Tobias Andre. Stakkars lille gutt. Har selv et barnebarn som bor i fosterhjem og har gjort det i 4 år. Foreldrene får se gutten sin 4 timer i måneden. Eg får se han 1 og enhalv time i året. Hjerteskjærende. Eg sitter sjøl med den følelsen at barnevernet SKAL ta et visst antall barn fra foreldrene uansett situasjon. Er kjempefrustrert over at narkomane, alkoholikere og voldelige foreldre får beholde barna sine, mens om du sjøl er har blitt tatt fra foreldre, så skal ikkje en ikkje få en sjangse til og vis at en kan duge som foreldre. Vet og om et barn som ble tatt fra foreldrene sine fordi at de ikkje klarte og vise følelser. Tvilling hvor den ene døde. Barne ble tatt på sykehuset.
Er rystet over hvordan barnevernsfolk kan fabrikere beviser mot et foreldrepar som gjør sitt beste for sitt barn, så dette oppropet støtter eg.
De må bare stå på. Dette blir desverre en hard kamp for og få Tobias Andre hjem igjen. Lurer og på om helsesøstre er kjøpt og betalt av barnevernet. Kan ikkje med min beste vije skjønne kordan de kan klare og melde førstegangsforeldre til BV, fremfor og hjelpe. Det var helsesøster som tok fra oss, mitt barnebarn også.
Ser og at BV fint kan klare og ødelegge barna som havner i deres klør. Og så skylder de på at foreldrene ikkje duger.

Masse lykke til i kampen for Tobias Andre. Håper virkelig han får komme hjem igjen til sine foreldre og det fort som f....