Få satt opp sperregrensen på politiske partier!

Quoted post


Gjest

#1

2016-02-11 11:24

Æ skreiv oinner herre ropoppe førrdi at æ lætt ska innrømm at æ no e ganske lættare erritert på mæ sjøl førr min sjeive gange i deinn herre polætekken! Æ vengle jo att å fræm, hit å dit, heile tea så æ ræitt å slætt bli svemmel! No fe æ sei at herre bættre e nok! No e æ sveitt å lei, så æ ønske ho derre Sølvi Løushau berre løkke tel videre me sin rætte gange! Helsn Katrines Skeive Gange!

Replies


Gjest

#2 Heisann Katrines Skeive Gange, dette var andre toner!

2016-02-11 11:59:09

#1: -  

 Hei Katrines Skeive Gange!

Jeg vil med dette, bare beklage at jeg har hatt så altfor stø kurs i min politikk slik at du har blitt helt ustabil i din!

 Det var ikke meningen fra min side!

Jeg har et forslag og kanskje en løsning på din ustabile og vinglete gange; du kan søke om støttekontakt hos dine kollegaer i NAV!

Det verste du kan gjøre, er å fortsette din ustødige og vinglete gange med dine såkalte "støttepartier" KRF, SP og SV!

Jeg tror ikke at både Klut Gavmild Galeide, Hygge Slogvill Erdum og Rausdum Klysfrakken har noe særlig dårlig samvittighet for din vinglete ustøhet og jeg mener at de, slik jeg ser det, har meget dårlig innflytelse på din gange!

Håper du blir frisk og rask så raskt som mulig og kommer deg inn på rett og stødig kurs, da jeg savner ordentlige og ærlige motstandere i norsk politikk i dag!

Med vennlig hilsen

Sølvi Løushau