NEI, Nrk brennpunkt bør ikke sende filmen mot pelsdyroppdrett !

Quoted post

GJest

#43 STATSFINANSIERT HAT KAMPANJE

2014-12-08 21:07

Jeg fikk sjokk da jeg ble klar over at at NRK har finansiert deler av denne hatfilmen mot norske pelsdyroppdrette. Filmen viser NRK´s hensikt; å skade pelsyrbøndene og deres familie. 

 

Waagen ( som har laget filmen) er tilknyttet Bliz-miljøet Nettverk for dyrs frihet og har gjennom flere år gjort innbrudd på norske pelsdyrgårder.

 

Nrk viser ingen nåde og opptrer som aktor, jury, dommer  og bøddel,  og er derfor ikke en nøytral nyhetsformidler. Jeg ville tro at NRK ville presentere seg som nøytral, men når NRK Brennpunkt har vært  med på å  finansiere denne filmen taler de aktivistene/ekstremistene sin sak.

 

NRK opptrer som “antisemitter” dere er ikke en av oss - derfor tar vi dere og viser vi ingen nåde! Jeg vil gjerne trekke paraleller til jødeforfølgelsen.

En kjenner igjen framgangsmåten fra den NRK-fiendtlige dekningen av Israel i midtøsten-konflikten. 

 

Dette svineriet er vi tvunget til å betale tv-lisens for. Dette er misbruk av lisenspengene og hadde jeg hatt mulighet (slik jeg har med aviser) ville jeg kuttet ut NRK.

 

Stopp hatet dere sprer mot uskyldige mennesker!!!

Replies

Varulven

#49 Re: STATSFINANSIERT HAT KAMPANJE

2014-12-08 22:06:15

#43: GJest - STATSFINANSIERT HAT KAMPANJE 

Hva er vel mer riktig, enn at vår statsfinansierte TV-kanal NRK avslører ei statsfinansiert næring? Det er tross alt av sine egne en skal ha det!