Gi oss muligheten til å dra på klassetur!

1STC på Persbråten VGS har veldig lyst til å dra på en klassetur (overnattingstur). Vi får ikke lov, da vi går glipp av fag. 

Her er tre grunner til at vi burde dra på klassetur:

Vi mener at en klassetur kan styrke vårt sosiale samhold. Dette bidrar blant annet til at vi blir flinkere til å støtte og hjelpe hverandre videre i i skolegangen. 

Det er også greit å ta del i opplevelsen selv. Lange dager på skolebenken kan gjøre hvem som helst umotiverte gjennom et helt skoleår. Og vi kommer til å komme hjem med mange nye erfaringer som vi ikke vil glemme. 

Vi får også muligheten til å oppleve fagene på andre måter. Dette kan være bra for elever som liker å oppleve fagene mer praktisk (og vi i 1STC er glade i å få se ting fysisk). Det kan også være bra for å lære ting mer i dybden, da mange av oss føler at skolen bare lærer oss ting i bredde.  

Mvh Sarah (elevrådsrepresentant 1STC Persbråten VGS)

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg sarea003@osloskolen.no fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )