Nei til Snik-Espresso House-iseringen i Oslo!

Quoted post


Gjest

#16

2016-02-29 15:39

La Løkka være Løkka, og la Sultan forbli. Og til alle dere kaffedrikkende mennesker her i Oslo, ta heller turen et annet sted. Oslo har så mye god kaffe å by på. Om det så er Java, Supreme, Wendelboe eller bare Godt Brød. Alt er bedre enn å støtte Espresso House eller Starbucks. Til og med Norgesgruppen-eide Kaffebrenneriet er bedre!

Replies

Daniel

#26 Re:

2016-02-29 16:41:08

#16: -  

Du sier "Espresso House eller Starbucks" som om de to har noe med hverandre å gjøre. 
Espresso House finnes i hele TO byer i Norge, tenk det, to stykker. Snart så tar de vel over hele verden.

Starbucks finner du blant annet i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, og Gardemoen, bare for å nevne et par. Det er snakk om kjeder med en viss forskjell i makt og størrelse, og om man virkelig ønsker å stå mot generiske sjelløse kjeder så gå mot Starbucks og Wayne's, jeg skjønner ikke hvorfor folk har gjort Espresso House til en skuddskive. Både Starbucks og Wayne's er større kjeder enn Espresso House, de finnes flere steder, maten og drikken er verre, servicen er verre, lokalene er styggere. Hvorfor er det så ille å støtte Espresso House? Er det fordi du tror at Espresso House har noe å gjøre med at Sultan har hatt røde tall i flere år nå? 

Har du lest saken i det hele tatt? La Sultan forbli? Det er ingen som tvinger Sultan til å pakke sakene, ansvaret for at Sultan stenger ligger først og fremst hos Sultan, og delvis hos Frognerbygg.

Jeg kan ikke tro at folk ser på det som mer sannsynlig at Espresso House har presset Frognerbygg til å heve husleien til et nivå hvor Sultan ikke kunne få endene til å møtes lenger, enn at Sultan rett og slett er flaue og heller peker på andre enn seg selv når det skal tildeles skyld for hvorfor Sultan har gjort det dårlig i flere år nå.