Krigsfareopprop

Quoted post

anonym

#81 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-07-23 13:02

#72: - Re: Re: Re: Re:  

 i 1933 ble det iverksatt boikott av Tyskland pga deres jødeforfølgelse. Ingen krigserklæring i ordets rette forstand. Bakgrunnen for amerikansk anerkjennelse av Sovjetunionen lå hovedsakelig i ønsket om å begrense Japansk innflytelse i Asia (som jo Russland led et sviende nederlag mot under dem Japansk-Russiske krigen i 1905). Churchill brant Dresden, Amerikanerne brannbombet Tokyo til bortimot det hinsidige og Russerne gjennomførte systematiske massevoldtekter av +/- 2 mill. Tyske kvinner og jenter i alderen 8 til 80 etterhvert som de marsjerte vestover. Mao kan sinnsyke grusomheter tilskrives samtlige parter under WWII, men hvilken relevans har det? Hva er

poenget ditt?

Replies


Gjest

#82 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-07-23 16:49:19

#81: anonym - Re: Re: Re: Re: Re:  

 "Ingen krigserklæring i ordets rette forstand"

Judea Declares War on Germany. Er ikke dette en krigserklæring? Mange høytstående jøder drøftet også den fysiske utryddelsen av den tyske rasen i flere år før krigen startet for alvor høsten 1939.

Den tyske såkalte jødeforfølgelsen pr. starten på 1933 var svært mild. Det som skjedde var at Hitler sparket jødene ned fra høye stillinger i media, rettsvesen, osv.

"Bakgrunnen for amerikansk anerkjennelse av Sovjetunionen...."

Roosevelt var kommunist og selv av jødisk blod. Sovjetunionen burde aldri blitt anerkjent som legitim nasjon. Det var et forræderi mot demokrati og menneskerettigheter. Pr. 1933 var folkemordet i Ukraina igang der opptil 10 millioner ukrainere ble utryddet. Og 1917-1933 hadde de jødiske Sovjet-kommunistene utryddet mange millioner til. Alle visste dette, og derfor nektet presidentene før Roosevelt å anerkjenne Sovjetunionens legitimitet.

Roosevelt *likte* Sovjet. Han syns det var kjempebra. Han ville ha global kommunisme.

I dag er det litt omvendt: Det er nettopp Russland som står i veien for en slik Ny verdensorden, og derfor demoniseres Russland. Til tross for at dagens Russland er lysår bedre enn ting var under Yeltsin, eller under Lenin, Trotsky og Stalin.

Mitt poeng er hovedsakelig at Vesten ikke reagerer på Putins fiktive brudd på menneskerettighter, krigshandlinger, osv. Vesten, som styres av jødene, vil ha sitt verdensdiktatur. Vesten reagerer på at Putin ikke lar seg styre.

Hadde Vesten vært opptatt av demokrati & regnbuer & bamsemums hadde man aldri tillatt det jødiske maktkuppet i Russland i 1917 i utgangspunktet, og helvetesregimet som fulgte.

Les gjerne denne lille historien: http://sannhistorie.no/tsarmord2.htm