Krigsfareopprop

Quoted post


Gjest

#39

2015-07-16 22:42

Jeg signerer oppropet selv om jeg er helt uenig med setningen hvor det påstås at Russland har brudt folkeretten ved å ta la Krim få lov å bli en del av Russland igjen og hvor landet anklages for inngripingen i Ukraina. Russland kan umulig se på Kievs nedslakting av befolkningen i øst - en nedslakting som fullt ut støttes av USA, NATO og Norge. Jeg besøkte i juni Krim og møtte utelukkende folk som sa de interesserte seg ikke i politikk, men de ønsket en bedre fremtid for seg selv og sine barn - da var Russland eneste alternativ!

Replies


Gjest

#45 Re:

2015-07-16 23:47:06

#39: -  

 Enig. Jeg tror vi må tilgi folk for at de ikke vet bedre. God informasjon om Krim/Ukraina er ikke så lett å finne. De fleste nøyer seg med å konsumere den vestlige media som kun sprer løgner om disse emnene.

Paul A. L. Ørstvet

#46 Re:

2015-07-17 00:36:11

#39: -  

Enig! Krim og folkerepublikkene bremset nasjonalsosialistenes planer om etnisk renskning og folkemord (Russere, deretter Polakker, listen er lang).

Håper Tybring Gjedde signerer, han fikk som vanlig mye kjeft for å gå mot strømmen og si noe "uhørt". Mange i USA er også imot galskapen, alt fra Ron Paul til Noam Chomsky og til og med Henry Kissinger. Derimot støtter George Soros idiotiet.

Informasjon til de som mener vi er uinformerte femtekolonister: Azov battaljonen , Azov emblemet og Sorte Sol symbolet