HVALSTAD-AKSJONEN 2013

Quoted post

Gjest

#19 Re: Idyllen som brast

2013-04-29 21:33

#15: Gjest - Idyllen som brast

Hvor er det du har informasjon om drapsmenn, pedofile, voldtektsmenn, farlige personer fra? På hvilket grunnlag sprer du frykt?

Replies

Nabo

#21 Re: Re: Idyllen som brast

2013-04-29 21:42:18

#19: Gjest - Re: Idyllen som brast

Det er vel nærliggende å tro at det vil være drapsmenn, pedofile og voldtektsmenn blant eventuelle beboere når det er snakk om straffedømte etter LANGTIDSsoning. Det er snakk om botrening for langtidsdømte som trenger dette. Siden du mener at det skapes unødig frykt lurer jeg på hva du mener vi har i vente dersom dette blir en realitet?

Denne meldingen har blitt fjernet av forfatteren bak dette oppropet (Show details)

2013-04-30 12:08:32



Gjest

#27 Re: Re: Idyllen som brast

2013-05-01 20:52:47

Kom i allmøte torsdag kl.19.00. Da vil alle sider ved saken bli belyst. Hensikten er å ha en bred debatt om hva som er planlagt da kompmunen her har skiftet innhold flere ganger. I saksdoment 0130/11 er det opplyst at tilbudet bl.a var ment som ettervernsbolig for langtidsdømte. Dette er nå endret pr 29.04 til å omfatte bl.a rusmisbrukere som er blitt rusfrie under soning. Her står det ingen begrensing i hvor lang straffen kan være, eller hva de er dømt for. Les alle saksdokumenter så ser du hvor stor risikoprofil dette prosjektet har med dagens definering. Med en stor dokumentert tilbakefallsgrad kombinert med ingen eller lav bemanning er det en stor risiko for at dette prosjektet vil bli et risikoprosjekt både for Hvalstad og ikke minst dem som er planlagt å bo i leilighetene. Fagpersonell sier klart fra at tilbudet i nåværende form er et stort risikoprosjekt. Heldigvis er det nå personell inne som gjennomgår saksdokumenter i detalj, hvor det skinner klart gjennom at de ansvarlige ikke har hatt en god nok gjennomgang av risikoprofil og konsekvenser dersom prosjektet gjennomføres i sin nåværende form. Vi ønsker alle å være snille, hjelpsomme og idealistiske. Men naiviitet og misforstått snillisme basert på manglende innsyn i saken er det verste somå kan skje for begge parter i saken. Da er risikoen for dårlig løsning meget stor.