ULO - Uføres Landsorganisasjons kamp for uføres rettigheter

Kristoffer

/ #407 Hate og stigma tiseringen mot ung ufør i Norge

2017-04-20 16:15

Så har landsmøte i Arbeiderpartiet i dag bestemt å ta trygden fra ung ufør som etter loven er mest og lengst syke i Norge med sin innføring av diktatorisk arbeidsplikt uansett hvor syk og fattig og jævlig ditt liv har vært og er.

Skremmende menneskefiendlige holdninger og populistisk forslag fra Norges største og mest bedytningsfulle politiske parti etter krigen.

Måten Norge behandler de mest psykisk syke på ung ufør trygd i dag er et brudd på menneskerettighetene med dårlig helse og tidlig død. Med ovenfornevnte utspill synes arbeiderpartiet at det er fornuftig å angripe denne gruppen fordi de og andre partier har feilet med å ta vare på en generasjon med unge menn som står utenfor arbeidslivet i dag.Arbeiderpartiet og SV ønsker ikke å økonomisk hjelpe ung ufør jamnfør partiprogrammene, men heller ta fra oss våre jurdiske rettigheterog liv på fattigdomsgrensen og sende oss UTENFOR utenforskapet i

Mange som er  ung ufør som står helt utenfor arbeidslivet(og livet for øvrig..) har betdylige fysiske og/eller psykiske sykdommer med overbevisende medisisnk og juridisk dokumentasjon. Det er skremmende at arbeiderpartiet som Norges største politiske parti ikke kan hjelpe de relativt frisk unge menneskene på en god måte UTEN å ødelegge liv til oss andre alvorlig og livsvarige syke spm etter beste evne har forsøkt en samfunnsinnsats.

Arbeiderpartiet har jeg stemt på før, men etter dette kyniske og retorisk stygge forslaget et det siste spikeren i kista for Arbeiderpartiet for min del. Utenforskapet og antiglobalistene strømmer til senterpartiet og spørs om de klarer å innfir om de går i regjering med arbeiderpartiet.

Det virker som om de mørke skyene fra Europa er på vei mor Norge.

Du skal få en dag i mårra....kansje..

Takk for meg her !