Stopp utvidelse av Moss Havn

NM -Nye Moss

/ #58

2016-05-11 13:07

Stans TransportStalinistene.

"He is dead, but he won`t stay down" . Verselinjen brukes i en sang om en annen berømt despot, men i dette tilfelle kan det kanskje være på sin plass å benytte verselinjen på dagens politikere i Moss som nærmest har et stalinistisk forhold til hva industri, arbeidsplasser og verdiskapning innebærer.

Hvordan det er mulig å tilrettelegge for en utvidlese og å etablere en moderne industrihavn "midt" i sentrum av en by i vårt MOss, i 2016, er nesten umulig å forstå. Jeg vet at mange prøver å unskylde de politkerne som presser på for å utvide dagens havn med at de tilhører en generasjon som ikke helt forstår at tiden har endret seg. Mange av de ivrigste er mellom 60 og 70 år, og bærer kanskje i seg noe av Stalinismens ideer om industriell verdiskapning.

Vi har en jobb å gjøre med hensyn til å påvirke byens yngre politikere om å ivareta oss fra en skjebne som en godsterminal, og hjelpe Moss By over i en post-industriell fase hvor nye arbeidsplasser kan skapes og helse og trivsel ivaretas. Alle dere som bor på Kambo og Refsnes oppfordres til å melde dere på i kampen mot TransportStalinistene.