Krigsfareopprop

AntiWar

/ #120 Stopp USA aggressjon

2015-08-30 11:16

Jeg har involvert meg så dypt i denne 'krisen', ang hva som skjedde, når og hvem som gjorde hva. Når jeg leser kommentarer om at 'sånne' som meg som ikke ønsker global konflikt, er ignorante vedr historie og sluker russisk propaganda. Vel, til slike vil jeg si; Sjekk opp Nuland samatalene, info rundt nedskytningen av MH17, russland presenterte  sine satelittbilder..USA nektet. Så du som tror vi er ignorante og propaganda slukere, vil jeg si; At Du er nok propagandisert, men av vestlige propaganda kilder og skjønner ikke selv at du sitter fast i en psykologisk tilstand kalt Normalitybias. 

USA/Obama har i intervju, innrømt at han/USA overkastet Yanukovich. Ved å gjøre dette, truet Obama Russlands ENESTE varmtvanns base system på Krim og Putin for å sikre nasjonens og geopolitisk stabilitet, annekserte Putin Krim. Uten innflytelse fra demokrati spredning som er en essentiell ingrediens med USA i spissen så hadde dette sannsynlig ALDRI skjedd. 

I dette øyeblikk, såvidt jeg klarer å researche, har Ukraina 90.000 mann på grensa mot Øst, Donbass, Donetsk o.l og Russerne har lett samme antall langs sin grense.

Dette er forræderi mot hele verden, begått av våre egne høytstående ledere, vestens ledere. Vi var jo venner med Russland siden muren falt, men nå føler Russerne seg bedratt og ljugd til, og de vil neppe finne seg i mer aggressjon sponset av samme milliardærerne som kausjonerte ut Ferguson demonstranter som stiftet branner, slo ned folk, skjøt etter folk og flippet politi biler på opp/ned.

George Soros er frontmannen som venstre orienterte Obama bruker til å sponse divisjon mellom folket og politiet. Soros har også vært en frontmann i 'demokratiseringen' av Ukraina og har via USAIID brukt over 5milliarder $ bare i Ukraina. 5000millioner $.

Og Soros brukte 34millioner $ i Ferguson...Det er bare det vi vet. Soros er jødisk, men var under andre verdenskrig en kollaboratør som hjalp Tyskerne og overga sine egne landsmenn til Tyskerne for henretting. 

Nå MÅ vi stå sammen å si Nei til å sentralisere og globalisere verden. Grunn til at dette skjer er fordi disse superelitene ønsker 1 verdens regjering og vil at nasjonervskal gi opp sin suverenitet og verdensregjeringen vil fikse alt. Dette er ett utopia, som bibelen forteller endel om. Er IKKE rakettforskning, men fienden er iblant oss og er 'av oss' så vi må utøve mer forsiktighet i hvem vi stoler på.

Tilbake til normalitet, si Nei til USAs/vestlige despot ledere i.e Obama, og jobbe for å skape ett roligere klima, for dette vil føre til total clash og det MÅ vi unngå. Dette er ikke Irak eller Libya, som ikke d var ille nok, men Russerne...Vi kommer til å ødelegge oss selv ved å starte krig med Russland. Så la oss IKKE gjøre d.