Nei til KRLE!

Antiteist

/ #529 Re:

2013-10-31 06:51

#180: Gjest -

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. ahhhhhh herregud i satan. Menneskelig ignoranse og dumhet er som Einstein en gang sa uendelig dette inlegget jeg nå besvarer er et godt eksempel på det.

mannen eller kvinnen som skrev dette er basert på min kunnskap om religion og psykologi. En av følgende:

1. indoktrinert i en fundamentalistisk "Old earth kreasjonisme" sekt som tolker statan og gud som rele krefter og entiteter som har aktiv deltakelse i menneskelige affærer. Isåfall har ikke individet direkte skyld og jeg føler dypt med deg for den følelsesmessige og intellektule barnemishandlingen du ble utsatt for igjennom dine foreldres galskap. Barnevernet burde grepet inn når dine foreldre begynnte å skremme livskiten ut av deg med helvetes ild.

2.dette er en ateist som prøver å være morsom eller som prøver å feilaktig representere en kristen som eksepsjonelt dum og virkelighets fjern. Isåfall fungerte det utmerket.

3.denne personen har en diagnostisert/udiagnostisert. Psykoselidelse eksempler: Bipolar type 1 med psykose, Shizofreni, Shizo affective lidelse, Alvorlig Klinisk Depressjon med psykose symtom......osv ......osv Sjekk ICD-10 hvis du er interrisert i psykologi. Isåfall er denne ekstreme troen og vrangforestillingen enn del av sykdoms bildet og personen bør søke hjelp hos professjonele eller familiemedlemmer bør få deg tvangsinnlagt.

 

Alle dine hevdelser er udemonstrerbare og ufalsifiserbare siden du er hevderen av ekstraordinære ting har du bevisbyrden ikke jeg eller resten av planeten.

De såkalte bevis du fremlå er anekdotiske og baserer seg kun på dine tolkninger og opplevelser som er subjektive og ikke etterprøvbare.

grunnen til at depressjons raten går opp er pga bedre tilbud for unge innen mental helse hjelp og økt kunskap om psykologi og enn nedfiring av diagnostikk-kriterier.

De voldelige spillene du refererer er ingenting iforhold til bibelens grusomheter fra menneskeofring med isak og abraham til engle kåthet og voldtekt å død i sodoma og gonora.

 

At individ av den samme arten som meg har dine holdninger og virkelighets oppfatning er dypt forstyrrende og tragi komiskt.

 

Men er et eksempel på at religion er gift i alle former og styrker min kampvilje imot menneskelig skapt galskap og amoral.