REDD RIAREN FOR FREMTIDEN

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Dette diskusjonstemaet har blitt automatisk laget fra REDD RIAREN FOR FREMTIDEN-oppropet.


Gjest

#26

2016-11-07 22:00

Trygg og god oppvekst i Riarenområdet

Gjest

#27

2016-11-08 14:17

For å redde en naturlig perle i kommunen.

Gjest

#28

2016-11-12 14:30

For høyland kirken er ikke full å da føler jeg ikke vi trenger en ny på austrått, å det er en fin leke plass for ungene på austrått
Gjest

#29

2016-11-14 12:14

Nå må en være litt mer edruelig her.  Denne tomten ble donert til kommunen som kirketomt og da må kommunen forholde seg til dette. De vakre bildene som legges til orientering er fra sørvest siden av Riaren og misvisende for hvordan det ser ut på kirketomten, som er kratt, skog og lite brukt terreng. Den berører ikke turstien der.

På det store friluftsområdet her på Austrått, ble Bydelshuset bygget på dugnad 1986, andelsbrevet signert henger på veggen her.          

Så kom  Idrettshallen, skole og tre store fotballbaner, alt i alt et stort område som vi som har dette som naboområde kan følge med bruken av og ikke minst vedlikeholdet .   Det er ikke så mye brukt at det tilsier at denne tomten på baksiden av Riaren ikke skal kunne brukes til kirke. Her har allerede idretten tatt et stort stykke jordbruks område hvor der gikk kyr på beite helt til gravemaskinene kom for den siste kunstgress fotballbanen.

Nå kreves det en ny flerbrukshall på et nytt jordbruksområde, jammen ikke mye naturvern her. Og så nevnes at en kan bruke den gamle Høyland kirken i stedet for en ny.   Nei nå må alle opplyste innbyggere sette foten ned,  det er på tide at vi kan forlange ny flerbrukskirke.

Foreldre som bor på nedsiden av Austrått vegen er redde for trafikken når de sender barna til Austrått skolen. Og så mener idrettsfolk at en skal sende barna til Høylandskirken på søndagskole eller andre aktiviteter som foregår i menighetshuset som hører til kirken?  Det kunne våre unger gjøre da trafikken var mindre, men bydelen på Austrått har vokst. Mange unge er kommet til, det hadde ikke skadet om også de som ikke driver med organisert idrett hadde fått seg flere og gode tilbud slik som en flerbrukskirke kan tilby. Dette opprop og diskusjon er lagt inn på Facebook, ett sleipt trekk som ikke fanger opp andre voksne/ eldre innbyggere sin mening om dette.  Vi er heller ikke begeistret for den annonyme lappen som ble lagt oppi postkassen her. 

Det er på tide at kirken kommer på plass snarest, det hadde vært til stor fordel for både unge og eldre. Idretten skal ikke alltid prioriteres fordi om de har en del skrivekyndige og taleføre representanter.

 

 

 

 

 

 


Gjest

#30

2016-11-14 16:20

Jessica A Zottola

Gjest

#31

2016-11-14 18:56

Listen med navn og ikke navn, som er laget i denne protest forbindelsen, er ikke til å stole på. Her kan politikkere, hele verdens humanister, og andre som ikke har noe med stedet Austrått å gjøre melde seg på.  Vil henstille til kommunen og kirkeorganer om ikke ta hevsyn til den listen.  


Gjest

#32 Re:

2016-11-14 20:27

#31: -  

 Så du mener at jeg som Austråttboer i 46 år, men flyttet og bodd vekke et år ikke kvalifiserer til å skrive under på oppropet! Eller for dem som har vokst opp på Austrått, lekt i Riaren, samla ropetroll i myra/bossplassen eller gått på skøyter eller plukka blomster i utmarka for så å flytte vekk, ikke har noe med dette å gjøre!! Tullprat. Dette forklarer vel mer om hvem du er.

Hilsen HildeGunn Aarskog Sagland fra Austrått, nå bosatt på Sandnes

Denne meldingen er fjernet av forfatteren (Show details)

2016-11-14 21:27


Denne meldingen er fjernet av forfatteren (Show details)

2016-11-14 21:31



Gjest

#35 Kanskje du heller skulle laga di eiga underskriftliste? Dette er ei oppropliste for dei som er Re:

2016-11-14 21:32

#29: Gjest -  

  Kanskje du heller skulle laga di eiga underskriftliste? Dette er ei oppropliste for dei som er MOT utbygging i Riaren. Dei som er FOR utbygging gjennom ei kyrkje har jo heile makta bak seg. 


Gjest

#36

2016-11-15 00:03

Demetrio koloseus-gagnon

Gjest

#37

2016-11-15 07:27

Dette er skolen og barnas friområde
Redd Riaren for fremtiden
Forfatteren bak dette oppropet

#38 Re:

2016-11-18 21:28

#29: Gjest -  

 

Heisann, du har helt rett i at mye av bildene er fra området ikke viser "kirketomten". Vi har jobbet med dette over litt tid nå og kan nå vise dere et nytt innlegg som tar for seg dette. Innlegget ligger per i dag nest øverst og heter Labyrinten / Den forunderlige hagen.

Skoler, SFO og barnehager forteller at de har hyppig bruk på området Labyrinten/Den forunderlige hage (=søndre del av kirketomt). Går du inn i området vil du se på slitasje, ganger og løsmateriale her at det stemmer. Noe som igjen betyr at Harald Bjørgans uttalelser og kartanvisninger er både mangelfull og feil informasjon. At en har så sterke preferanser i en sak at en fabrikkerer ønskede sannheter går i neste omgang ut over tilliten folk har til kirken.  

Ellers har vi ingen forbindelser til idrettsmiljøet og tar egentlig heller ikke stilling i selve kirkesaken. Vi mener imidlertid at alle faktiske forhold bør på bordet slik at folk og politikere kan få et best mulig grunnlag for å mene/beslutte noe. Enten de er enige med oss eller ikke.

Ha en god helg.


Gjest

#39

2016-11-18 23:05

Riaren har mye større verdi for befolkningen som et grønt friområde for barna, enn som tomt for en kirke.
Og nei, området er ikke stort nok for begge.



Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...