REDD RIAREN FOR FREMTIDEN

Redd Riaren for fremtiden
Forfatteren bak dette oppropet

/ #38 Re:

2016-11-18 21:28

#29: Gjest -  

 

Heisann, du har helt rett i at mye av bildene er fra området ikke viser "kirketomten". Vi har jobbet med dette over litt tid nå og kan nå vise dere et nytt innlegg som tar for seg dette. Innlegget ligger per i dag nest øverst og heter Labyrinten / Den forunderlige hagen.

Skoler, SFO og barnehager forteller at de har hyppig bruk på området Labyrinten/Den forunderlige hage (=søndre del av kirketomt). Går du inn i området vil du se på slitasje, ganger og løsmateriale her at det stemmer. Noe som igjen betyr at Harald Bjørgans uttalelser og kartanvisninger er både mangelfull og feil informasjon. At en har så sterke preferanser i en sak at en fabrikkerer ønskede sannheter går i neste omgang ut over tilliten folk har til kirken.  

Ellers har vi ingen forbindelser til idrettsmiljøet og tar egentlig heller ikke stilling i selve kirkesaken. Vi mener imidlertid at alle faktiske forhold bør på bordet slik at folk og politikere kan få et best mulig grunnlag for å mene/beslutte noe. Enten de er enige med oss eller ikke.

Ha en god helg.




Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...