Norsk Dampselskap krever å bli tatt på alvor!

DasOmen

/ #260 Røykeloven er enveiskjøring

2017-07-22 01:05

Det er et alvorlig hull i røykeloven. En lov skal omhandle 3 ting, der alt er gitt en "fair chance".

1: Teamet, eller et fysisk objekt.

2: Den som gjør handlingen.

3: Den som opplever handlingen.

Dagens røykelov gjør bare alt til rette for 1 og 3. Vi, dampere, som er nummer 2 er ikke inkludert på noen måte og får heller ingen "fair chance" i noe i det hele tatt i røykeloven. Totalt utstøtt, og det er IKKE rett.

Bent Høie: Ser du liker å drikke vin til maten. Jeg utforder deg til å forby vin servering på restauranter. Hvorfor?

1: Alt med alkohol er skadelig, det vet jo alle.

2: Jeg liker ikke vin, blir kvalm av det, føler meg støtt når jeg kjenner lukta av vin eller ser folk som svelger seig kjøttmasser og annet skvip ned i halsen og skyller det ned med vin, som fordøyer all annen ekkel smak av den ekle middagen de eventuelt spiser. Avogtil kan jeg lukte vinen fra andre bord!

Og i følge disse 2 observasjonene kan og bør vinservering til mat på resaurant forbys. På samme måte som damp blir forbudt, fordi man ser "røyk" og tror at noen røyker, slik at andre drar opp analog røyken, eventuelt at det lukter en ny lukt i lokalet (som ikke er noe værre enn parfyme). Helt samma situasjonen, synlighet og lukt. Det er ingenting annet, forby damping på restauranter er like teit som å forby vin til maten.

 

POP-QUIZ: Hva er egentlig ikke lov med damping på uteplasser og lokaler?

Er det synligheten av dampen, visste du at jeg kan ta meg et stort drag, holde det inne leeeeenge, og puste ut uten at det viser noe damp eller lukt?  Er dette forbudt og? Er bare å putte en el-cigarett i munnen forbudt, på samme måte som om jeg tygde på en blyant. Hei, bly er jo farlig, forby blyanttygging i skolen. Så, ja, jeg kommer til å dampe hvor som helst det passer meg for svarte, har alltid gjort det og vil alltid gjøre det, men ja, jeg oser ikke ut dampen, jeg holder den inne og puster sakte ut, så jeg respekterer faktumet at synlighet og lukt "kan" forstyrre visse enkelte ustabile individer der ute. Så kalt white-brains som ikke vet bedre enn hva de leser i avisa med NULL innsikt i hvor de er på planeten eller hvordan universet er satt sammen.

En kan fort se at mine kommentarer er like patetiske som dagens nye 1juli røykelov som omhandler damping og. Totalt på bærtur, skjærp deg Bent Høie, hva tenker du med egentlig? Greit, du har vel unnskyldningen med at du er skeiv. Kom deg på terapi, gutt - DU har en psykisk ubalanse i hodet ditt. Ikke kom her og si at du er "født" slik. Bullshit, det trengst terapi til skeivhet på lik linje med andre psykotiske tilstander, HAH!