Nei til det kontantløse samfunn!

Det ringer Det ringer

/ #136 Re: Fra XAU TIL CHIP..

2016-04-26 00:25

#134: -  

Før gullet og pengene handlet man med reelle verdier som korn, skinn, buskap, fisk og ikke minst redskaper og verktøy. Hadde du en saueflokk så var du velstående. XAU er den internasjonale koden for gullhandel og koden for 24 karat gull er 999. I dag er det de elektroniske kortene som tar over, og nylig ble jeg påtvunget et nytt såkalt kontaktløst kort. Det betyr at du kan betale med en håndbevegelse og slipper kode. Dette er etter min mening hakket før den sagnomsuste microchippen, eller dyrets merke, som mange kaller den. Dette dyrets merke bærer tallet 666, og uten dette merke kan du ikke kjøpe eller selge. Man står utenfor systemet. I Sverige har man alt begynt med et prosjekt hvor man sprøyter inn en microchip under huden og bruker dette som adgangskort. Disse chippene kan inneholde all informasjon som kan oppdrives om deg, men også din saldo. Du kan dermed kaste kontanter, kort og nøkler, men ikke nok med det. NRK hadde for en tid siden en artikkel om at disse chippene kan brukes som apotek. Legen skriver "resept" og Nanolab i chippen mikser de kjemiske formlene.. glemte jeg å si at disse systemene kan hackes?

 

NÅ KASTER SVENSKENE ADGANGSKORTET Alt skal sprøytes under huden.

MICROCHIP UNDER HUDEN KAN BLI DITT NYE APOTEK – Det kan minne om science fiction, men det er realitet: Nå har det blitt utviklet en mikrochip som kan regulere og gi pasienter medisin ved å være plassert under huden.

 

PS. Da Moses var på fjellet for å hugge ut Guds lov, orket ikke menneskene å vente, og vendte seg derfor til Moses bror, presten Aron. De ville heller ha en synlig Gud, og Aron ba om "ringene i ørene deres" og støpte dem en gullkalv. Her har dere guden deres og menneskene begynte å danse rundt dem. På Wallstreet står The Charging Bull, og den var ironisk nok en julegave til New Yorks befolkning. Er gullkalven (dyret) blitt voksen?