Nei til det kontantløse samfunn!

Minibankene trappes ned. Kontanthåndtering over skranke forsvinner. Finansforbundet truer med gebyr på kontantuttak. "hele" europa flørter med det kontantløse samfunn, spesiellt prekært er dette i Norge, Danmark (kontantløse butikker) Storbritania (kontantløse distrikter) kampanjen i Sverige er spesielt aggressiv. Nå snakkes det om kontantløse eksperiment i distriktene. Vi som bruker kontanter blir snart en mistenkeligjort, mobbet og forfulgt gruppe... Er dette noe som kjennetegner et inkluderende demokrati? La oss alle stemme i et rungende NEI!!! Til denne utviklingen.

Vi er Bonfire. Vi kjemper inbitt mot det kalde, ekskluderende kontrollsamfunnet vi er i ferd med å bli. Vi vil aldri gi oss, og vi inngår ingen kompromiss! Vi er mange, og vi er her for dere. Skriv under på oppropet, husk, så lenge 5-10 prosent av oss etterspør kontanter regelmessig, så lenge vi legger press på bankene, på næringslivet og bruker vår markedsmakt som konsumenter vil dette skrekkveldet neppe få grobunn. Dette kan ikke bli tredd over oss med mindre vi samtykker. Så la oss starte kampen i dag. La os si at NOK er NOK!

Tips: bruk cash fremover så ofte dere kan. Ta ut mye kontanter, og hold etterspørselen oppe. Bankene bygger jo ned fordi vi ikke etterspør nok. Det er vårt ansvar. Vi kan ikke klage når nederlaget er et faktum, om vi valgte å ikke handle før det var for sent.....