Nei til nedleggelse av palliativ enhet på Ski Sykehus!

Aleksander Lund

/ #32 Palliativ enhet på Ski

2014-03-06 12:45

Legger merke til at det er ingen av dere i kommentarfeltet, ei heller oppropsgrunnlegger, som kommer med tall her. Tror dere i 2014 at sykehus drives av nestekjærlighet og ikke av økonomi? Unnskyld meg, men har dere sovet de siste 6-7 årene?
Sykehusene drives med syltynne budsjetter og man må se en helhetlig vurdering av driften. Har det også gått dere hus forbi at Ski sykehus skal oppbemannes på operasjonsavdelingen og at dette fører til både arbeidsplasser og "kort vei" som dere hele tiden snakker om, til pårørende som ligger på postopp feks. Å flytte palliativ til Lørenskog feks betyr bedre kompetanse, spesialkompetanse på det området, mer tilrettelagte og nye lokaler som igjen betyr en bedre tilværelse både for pasient og pårørende. Buhuu- så må dere kjøre i tre kvarter for å besøke deres kjære. Det er da virkelig ingenting å klage over!Tenk dere om, og se realiteten i HelseNorge før dere sutrer!
De dager er forbi for lenge siden, da man ikke trengte å tenke på økonomi i sykehusene. Desverre men dette er Norge anno 2014, lik det eller ikke- men sett deg inn i fakta før du sutrer om bagateller!