La oss få beholde og lovliggjøre elektroniske sigaretter i Norge

Tanzamar

/ #27

2013-06-02 12:23

Jippi, endelig er jeg røykfri, og det kan jeg takke e-sigarettene for! Helsen begynte å skrante etter 30 år med en daglig 20 pakning. Etter jeg prøvde e-sigaretter, så sluttet jeg på timen, noe jeg har prøvd uten hell i mange år. Jeg har fått utrolig god helsegevinst ved en gang for alle å slukke sigaretter med tobakk. nå dampermjeg på veldig lav dose nikotin, og er storfornøyd med det. ikke minst så er familien lettet over endelig å ha en røykfri mamma, og slippe å engste seg for at jeg skal dø fra dem tidlig.
Min historie med røykeslutt har derfor ikke kun hjulpet for min helse og mitt selvbilde, men som en helhet er hele familien blitt mer fornøyde.Hvis vi ikke får fortsette med damping, så er jeg redd for at jeg faller tilbake til gammel vane med kistespiker sigaretter igjen. Det vil bli et stort nederlag, og en helse som antageligvis ikke vil tåle det over lengre tid.
Vær så snill og la oss få lov til å dampe i fred, dette skader jo hverken oss eller omgivelsene våre!! Tusen takk for at du tok deg tid til å lese, hilsen storfornøyd damper ;-)