HVALSTAD-AKSJONEN 2013

Juni Hjartholm
Gjest

/ #23 Derfo så viktig å møte opp

2013-04-30 07:06

Denne diskusjonstråden er et resultat av liten/ingen/misvisende informasjon fra kommunen. Det er derfor så viktig at alle møter opp TORSDAG 2.MAI på Hvalstad Skole, Gymsalen, kl 19:00.
Det er ikke snakk om drapsmenn som vil ligge på lur bak enhver busk. Det er snakk om mennesker, skjebner, som av ulike årsaker har kommet så utrolig feil ut i livet. Ja, etter en langtidsdom i norske fengsler, så inbefatter dette blandt annet drapsmenn og alt som skummelt tenkelig er. Enkelte klarer å fortsette et liv som et bedre menneske. Andre får desverre tilbakefall.
Vi er selvsagt vettskremte, med tanke på å få flere av disse menneskene så nært innpå oss. Det kan gå helt fint, men det kan også gå så fryktelig galt. Det er her viktig å se på statistikken fra andre steder, der de har hatt lignende institusjoner.
Jeg mener vi skal la de som mener at det er en god idé å legge disse boligene her, få lov til å forklare seg på torsdag. Hvorfor har de unlatt å holde oss informert? Det er klart vi blir skeptiske. Vi får forhåpentligvis litt mere sakelige og konkrete opplysninger å forholde oss til, som kan danne et bedre grunnlag for hva vi mener, frykter og tenker.
FOR ALL DEL - MØT OPP!!!