Grunnfinansiering til bioingeniørutdanningen på HINN

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Underskriftene er overlevert til stortinget!

2024-03-18 13:41:37

Nå har vi vært på Stortinget å overlevert underskriftene til Lise Selnes i forsknings og utdannings departementet og Truls Vasvik, tusen takk for at dere ønsker å fremme saken vår og takk for omvisningen på Stortinget.

431800495_1045179323246683_8651341096134462880_n.jpg

Det har vært en spennende reise med mye arrangement, takk til alle som har hjulpet oss, Hamar kommune, Hamar arbeiderblad, NITO, Ságat og nasjonal studentforum . Tusen takk til alle som har underskrevet og takk til våre medstudenter på bioingeniørstudiet. Nå håper vi at saken vår om grunnfinansieringen til bioingeniørstudiet på Hamar går igjennom i Stortinget.

Så nå vil vi stenge oppropet vårt, takk igjen for all støtten vi har fått og husk at bioingeniørenes rolle er viktig idag og i framtiden. 


Elvida Skare

En oppdatering om arbeidet vårt

2024-02-04 12:29:54

Tusen takk for alle signaturer så langt, nå har vi nesten 400 signaturer og signaturlisten er fortsatt åpen. Her er noen oppdateringer i forhold til saken og vårt arbeid for å få den spredt så langt som mulig, samt å få regjeringen og stortinget oppmerksom om viktigheten av saken. 

Vi skal ta opp problemstillingen i nasjonalt student-forum, å linken til oppropet er delt med alle tillitsvalgte på bioingeniør-studier i Norge. Statsministeren har fått høre om saken vår når han var innom campus hos oss, å vi kommer til å ta opp saken og spørsmål om grunnfinansiering når finansminister Vedum kommer til Lillehammer Campus. Han vil også bli presentert for underskriftskampanjen. Vi håper regjeringen kan ta stilling til grunnfinansieringen.

Vi jobber også lokalt, vi har fått postet en sak i lokalavisen Hamar Arbeiderblad og kommer til å ta opp problemstillingen i kommunestyret. Link til artikkelen i HA skrevet av Eli Johanne Haugen: https://www.h-a.no/frykter-at-utdanningen-blir-lagt-ned-det-er-et-stort-behov-for-oss/s/5-139-1395604?fbclid=IwAR36-K3HdNBw7eQPsZFbiqKdIo8PWp0_7Ws6ik-mBZvoPRT93aIwlJeJfYU

I samarbeid med STINN har vi laget en plakat med QR kode som er hengt opp på lokale sykehus og rundt omkring på campus: 

Grunnfinansiering_BIOING_HINN.png

Vi ønsker å bli hørt og kommer ikke til å gi oss før vi får grunnfinansiering til det fine studiet vårt på Hamar. Tusen takk for alle delinger, signaturer, kommentarer, og engasjeringer, det setter vi veldig pris på. Gjerne fortsett å del og spre ordet, jo flere som stiller seg bak saken vår og signerer, jo større sjans for å få det igjennom. Vi setter veldig pris på all støtten vi har fått. 


Elvida Skare



Del denne underskriftskampanjen

Hjelp dette oppropet å innhente flere signaturer.

Hvordan markedsføre et opprop?

  • Del oppropet på Facebook-veggen din og i grupper som har med emnet i oppropet ditt å gjøre.
  • Kontakt vennene dine
    1. Skriv en melding der du forteller om hvorfor du har signert dette oppropet. Det er mer sannsynlig at folk signerer hvis de forstår hvor viktig temaet er.
    2. Kopier og lim inn nettadressen til oppropet i meldingen din.
    3. Send beskjeden ved hjelp av e-post, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram og LinkedIn.