Vi som vil ha Hundepark i Ålgård

Vi har ingen mulighet til å la våre hunder sosialisere seg uten en 1 meters lenke. Dette er IKKE heldig for hundene da dem trenger både fysisk og psykisk trim. Vi er en turgruppe som heter Friluftsvett med hund i Rogaland, store deler av denne holder til på Nord Jæren og i Gjesdal kommune.

Vi ber derfor Gjesdal Kommune gi oss et område der vi kan slippe våre hunder å la dem leke og sosialisere seg.

På grunn av et utrolig antall hunder i kommunen burde hundeparken ha en innhegning og selve området en størrelse på fra 600kvm til 1000kvm

Hundene trenger også en plass i samfunnet å utfolde seg!

Det har vært mangen klager på løse hunder, saue angrep og diverse annet. Med dette så vil det minske disse problemene betraktelig.

Får vi et stort nok og plant nok område så er det faktisk også muligihet over tid å bringe hunde utstillings muligheter hjem til Ålgård.

Friluftsvett Med Hund i Rogaland

 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Terje Aareskjold fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )