Vi som ønsker en nasjonal, avgjørende folkeavstemning vedr. Norges EØS-avtale.

Noe er forferdelig galt i landet vårt. Politikerne jobber ikke lenger for folket, men for seg selv og sine egne goder og lønninger.

Vi oppdager stadig nye begreper som ACER og TISA, og selv strømmen vår havner på børs, hvor utenlandske eiere nå gnir seg i hendene av overskuddene, mens vi som lever og jobber her må lide og betale dyrt for det, uten noe vi skulle sagt.

Vi stemte nei til EU-medlemskap 2 ganger, men fortsatt ble vi snikinnmeldt via EØS-avtalen og underlagt de samme reglene. Vi mister stadig biter av vår identitet og suverenitet, og det siste ser man tydelig nå som de også vil ta fra oss rettigheter ved at EUs arbeidsmarkedsbyrå skal ha forrang over norsk arbeidslivslovgivning og tariffavtalene vi og spesielt generasjonene før oss har jobbet så hardt for.

Det blir mer og mer byråkrati, som flyttes lenger og lenger bort, og derfor også vanskeligere å få innblikk i hva som foregår, samt vanskeligere å klage eller å bli hørt. 

Det hele er et Dominospill med et uheldig utfall. For hver brikke som faller blir det verre. Den første brikken falt for lenge siden, og på den sto det "EØS."

La oss ta problemet ved roten, la oss holde en nasjonal folkeavstemning med ja/nei til EØS!

 

Husk å bekrefte din signatur vha e-posten du får. 

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Robin Vittore kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook