Utred fastlandsforbindelse fra Borgheim/Hella til Stokke over Vestfjorden!

Vi krever utredning av fastlandsforbindelse over Vestfjorden fra Hella til Stokke. Dette alternativet er ikke vurdert i foreliggende forslag til ny fastlandsforbindelse, selv om øyfolket i lang tid har kjempet for denne løsningen.

 

I flere undersøkelser er det gjort klart at innbyggerne på Tjøme og Nøtterøy ønsker fastlandsforbindelse mellom Hella og Stokke. Dette er ingen hemmelighet.

 

Svaret fra våre politikere er å tilby to andre alternativer i 2017 - begge i nord med «landgang» i Tønsberg kommune, enten i en tunnel under byfjorden eller med bro mellom Ramberg og Smørberg. Det er snever tenkning og beslutning på feil grunnlag. KUV’en som foreligger handler om en region.

 

Nå er vi lei av ikke å bli hørt! Vi vil ikke ha forbindelse i nord i tunnel eller i bro! Vi krever at øyfolkets ønske om fastlandsforbindelse fra Borgheim/Hella til Stokke blir utredet. Ikke alle skal til Tønsberg eller nordover til Oslo.

 

Uten en utredning av Hella/Stokke-alternativet er ikke hele bildet om fastlandsforbindelse belyst. Det gir rom for store feilbeslutninger og kostnader for framtida som vi ikke ønsker.

 

Vi håper at du vil signere oppropet slik at vi kan vise politikerne i Færder, Tønsberg og i fylket at vi er mange, vi krever å bli tatt alvorlig og det handler faktisk om vår framtid som øyboere.


Aksjonsgruppa for fastlandsforbindelse mellom Hella og Stokke    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Aksjonsgruppa for fastlandsforbindelse mellom Hella og Stokke fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...