STOPP NEDLEGGELSEN AV HASSEL FENGSEL!

Hassel1.jpgFoto: Karl Martin Jakobsen

 

Regjeringen må stoppe nedleggelsen av Hassel fengsel som de har foreslått i statsbudsjettet!

Hassel fengsel er et sted hvor kriminelle karrierer har sitt siste hvilested. Nærmiljøet, de innsatte og et godt forhold seg i mellom har vist seg å være en suksessoppskrift for rehablitering.

Vi er mange med kjennskap til Hassel. Noen av oss har bodd i nærheten og fått tilbud om bilvask. Andre kjenner noen som har sonet her. Noen har til og med kjøpt grønnsaker til Matlaging på skolen fra Hassel. Det vi alle deler er en trygghet og en stolthet i å ha de innsatte som nærmeste nabo.

Det er utenfor enhver fatteevne for oss med kjennskap til Hassel om hvorfor regjeringen ikke vil opprettholde en så god institusjon.

Mandag den 5. November møter ordfører i Øvre Eiker, Ann Sire Fjerdingstad i Oslo for å diskutere nedleggelsen av Hassel med politikere. Vi vil støtte opp om Hassel og vil derfor sende underskriftene med henne.

Skriv under og del om du er enig!

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Morten Lystad fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...