Norge ut av NATO

Det nystartede initiativet Norge ut av NATO vil samle folk som støtter denne parolen til store demonstrasjoner flere steder i landet, og slik vekke en kraftig opposisjon mot Norges deltagelse i NATO.

Fire greie grunner

  1. Norge har ingen land som fiende, men gjennom medlemskap i NATO blir vi viklet inn i stormaktsoppgjør og kriger som ikke er i Norges interesse. Heller enn å trygge oss kan dette gjøre Norge til bombemål.

  2. Vi er imot atomvåpen, mens NATO tiltar seg retten til førstebruk av atomvåpen. Norge stemte i år som NATO-land mot forslaget i FN om forbud mot atomvåpen, sammen med alle medlemmer i NATO unntatt Nederland.

  3. Vi er imot fremmede militærbaser på norsk jord. Dette har også vært offisiell norsk politikk siden 1905, da vi ble en suveren og uavhengig stat. Utplassering av amerikanske marinesoldater på Værnes bryter med dette prinsippet.

  4. Gjennom sine angrepskriger er NATO ansvarlig for tap av tusentalls menneskeliv i Jugoslavia, Asia og Nord-Afrika, og gjennom Norges deltagelse er vi medskyldige.

 

Signer dette oppropet om du er enig i dette!

Se også vår nettside norgeutavnato.no, der kan du dele dette på Facebook, Twitter og epost.


Sonja Krohn, Olav H. Aarrestad, Brynjulv Gjerdåker, Øivind Svarstad    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Sonja Krohn, Olav H. Aarrestad, Brynjulv Gjerdåker, Øivind Svarstad fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...