Nei til nedlegging av røntgentilbudet i Askim!

Sykehusledelsen i Østfold vil legge ned røntgentilbudet i Indre Østfold. Denne beslutningen gjelder kommunene Marker, Eidsberg, Trøgstad, Spydeberg, Skiptvet, Hobøl og Askim med en befolkning på rundt 50 000 innbyggere. Nedbyggingen av helsetilbudet i Indre Østfold har pågått en stund og foreløpig kan pasienter som trenger f eks dialyse, reise til Askim. Med nedlegging av røntgentilbudet, vil helt sikkert dialysetilbudet også komme etter. 

Nedleggingen av røntgentilbudet er ikke sendt ut på høring til kommunene og blir med et pennestrøk borte. I en avtale som ble gjort i 2012 mellom kommunene og Sykehusledelsen ble det lovet at røntgentilbudet skulle bestå i Askim. Det betyr at de ikke holder det de lover.

Innbyggerne i Indre Østfold må nå reise til Fredrikstad for å ta et røntgenbilde på en vei som er livsfarlig å kjøre på, særlig om vinteren. Det går ikke kollektivtransport fra Indre Ø til Fredrikstad.

Vi finner oss ikke i at sykehusledelsen bare legger ned viktige tilbud til befolkningen i Indre Østfold.

Vi ber sykehusledelsen i Østfold komme til fornuft og gi oss det tilbudet vi har krav på som befolkning her!

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Sidsel Sørli kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook